3rd times...
syukur...syukur..syukur...
alhamdulillah ya Allah..
permudahkan urusan kejayaan dunie akhirat ku..
amin3..=)

another stories.....

salam readers...
lame x update...jari dan otak bersetongkol mengade taknak tulis.btw,im back:)

aigoo..it shud be written on a week past...dah lepas dah..tapi tetap harus dicerite .nak citer jugak..x kire...sebab ika rase die ade value sendiri..:)..

on dec 10th-13th aritue...again..and again...ika g program anak angkat lagik..tapi kali nie siyes xd preparation cam dolu2...g atas arahan faculty...dgn ati yg berat n x melonjak pown ..g jugak..padahalnyer nak balek giler..sebab sume org kat kolej dah takde...huhu

mari bergigam b4 g..;D

Nak citer sume cter cam dapat imagine jek muke korang yg tros skip bace tgk gmba dahtu bile burok kutok.kan kan.so.mari kite list kan jek.ape yg tlintas kat pale ny sal kem ari2.:)

1-ny kan my second tyme having fam agkat kan..so..sebnanye..excitednyer dah bkurang dari yg dulu.tp sumpah x expect,its so much differences from d fes tyme.betol ah org ckp…laen mulut laen rase.kalo dulu duk umah fam agkt yg selase.dlm bilik ade toilet..yg ny..serba sederhana.umah mak kemas.ika x nafikan,…jadi pompan kg yg agak real for 4 days.mmg insap kejap weh.ade lampu kat ruang tamu n dapur jek.bilik n toilet sume xde lampu.mak risau sgt takut kitorg x selesa…dun wori mak..xd lampu xsemestinye x bley hidup..romantic sket kan…*alasan camnie lah salu ika bagi kat mak*

dalam umah mak...

luar lar plak..

2-ika n geng diet yg laen sgt bengang plus rase nak jadi hulk je an…tbe2 kitorg kena pakse jadi pengiring lak on majlis perasmian n penutup…baju pree kasi alhamdulillah lah kan…besar gabaknyer mak datuk..umi sebna ika pown ckp cam nak masuk satu lori jek.jahat weh.kompem sabotaj n nak mengaburi mate2 datok dari melihat kami kan.kah3.dahtu bile vvip dah duk kitorg still kena bjemur bawah paanas dgn bunge mangga lip lap lip lap.abes negro muke i..takpelah.amek yg positif..at lis kitorang menyumbang sumthng lah jugak ntok kem kan.huhu

kami yg mate bengkak2.cam nanges jek kne pkse.kah3


gabak x?sile perhatikan bhagian bawah ketiak yg melondeh.ish3

3-mak agkat ika bawak ika n mira g round satu kg…n kenalkan2 kat sedare mare,jiran2 dy..ketua kg pown!siap kate kitorang anak kandung dy,.marah gile weh kalo ade sape kater kitorang anak angkat dy.tharu sob sob sob je…
mama,c ika gemok,along,n angah.miz dem;(




4- kem ny paling sket kumpul gmba!pelik campur herannyer..mane ntah mood gile gamba sume.bes nyer kalo fatahmox..raimox n emymox join same..huhu..

5-tolong doc sunatkan budak!siyes bukan tolong setakat jenguk2 pale camtu je weh.mestilah siap kne pegang tutt tuttt tutt nmpknyer talian tputus d sane.ya ampun.18sg, anda masih bawah kawalan makbapak.sile teroskan bacaan ntok point ke 6.

gamba kontroversi dilarang.takut korg gelap hati.haha;D

6-jumpe 3 org budak yg rase sgt dekat kat hati..aiman,asyraf n apit.comel dorg 2…baek weh..nakal mmg lah kan.kate pown laki…jumpe tyme jalan2 kat pantai..ajak2 kambing jalan same.tibe2 cam rela je ikot..hehe...tyme ika baring2 kat surau..tige2 rebut nak tdow seblah.. tyme balek.dorg cium tgan.tanye.akak..bile nak jumpe g…tnye macam2 lagi..tbe2 rase sayu jep..hati maken dekat ngan budak2..xtaw nape.rindu dorang……

ashraf,apit aiman...rinduuuuuuuuu;'(

hye,sy wanita beranak tige.*muke gedix*

Add caption
2 je update ntok kali ny...rase bsyukur dgan kehidupan yg Allah tetapkan.even x kaye sgt.sy bersyukur dihidupkan dalam serba cukup n agak sempurna.for d fes tyme,i admit,i'm glad to be myself..zulaikha bt abd razak..thanx ya Allah.:)

sepet bangun pagi..hihi



kembali bersama

ellO wOrld..ello nockzz...ello kwn baek..ello c stalker..hai hai sume....i'm back!!!!pergghh..giler ah berpuase 2 minggu lebey dari blogging agak menyeksakan ea kengkawan..huhuhu....

papepown...sy dah abes xm!!!!!!!!!erkk.baru abes?ea..baru..taw lah U korang abes awal..xyah ah nak gelak jahat mgutuk orang kan..huhuhu...

pasal baru je nak panas2 kan otak yg dah bergelen2 karat ny..xmo ckp lebey2..cukup kasi tunjuk gamba jek..~~~~^^

ini lah muke puas abes xm..


wajah2 selepas berjaye menembak dan memasak d dalam dewan xm.;D
........
hari fes abes xm...
ape yg blaku????

Disebabkan saye berummate kan seorg wanita yg baru lepas bjaye mndapat biasiswa JPA...make..plan utame mestilah menemani beliau bershopping itu ini itu lantas menelan  hawe nafsu yg terlalu menginginkan baju baru.tsk tsk.



lihat gamba d atas.ye..itu wajah zuhud saye.zuhud selepas dibelanje makan oleh beliau d bawah.lihat di bawah cepat.ye INILAH DIA.wanita tajaan JPA..*bcakap dalam nada jelex teramat*kah3

hye,ini amira nadiah rummate saye.dy comel.single lagi.;D

selepas bershopping itu ini itu...tbe2..

kringg..kringg..*cehh..penipu je ade org gune ringtone kring2 lagi skrg kan*..haha.ok.sambung crite.selepas itu emy geng sy menelepon lantas mengajak kami utk berpicnic d pantai batu burok katenyer.walaupun dgn hati berat kerana c halus wanita tajaan JPA tidak abes melunaskan nafsu shoppingnye.tapi demi gemok berlima.kami pergi jua.


tggu demi tggu...eh..mane fatah dan ikram ini??raihanah jua tidak muncul tibe..
jadi wanita jelite berdue mgmbil lgkah bergmbar demi tidak menyiakan waktu.-_-"

eh,mane mate wanita tajaan JPA lagi sebelah?owh.sy jelex.jadi  bia ia jadi begitu.agagaga;p
d pantai sgt menonjolkan kecerahan muke.jadi harus tros bgmba.hahaha





ini emynur..pak kiyai versi junior.haha
  disebabkan amatlah buhsan katenye menunggu.jadi kami wanita berdue mule galak berjalan kesane ke mari.emy,lihat gamba pemude di atas.menjadi magsa jurugmbar tidak bbyar.hehehe


gembire kan gmba d atas.
......................................................................................
mari melompat cerita ..gemok ber 6 sudah lengkap.fatah belanje makan piza pade hari gembire tersebut.semua menjadi zuhud yakni makan tunduk lansung x mengangkat muke.raihanah plg utame.kah3

plg kecik piza raihanah.harap maklum.

 ...................................................................................................................................................................
selepas itu....




ye..kami teros bergambar....lame x camnie wehh...
mari diperkenalkan utk kali ke berape ntah.
kesayangan gemok berlima lihat gmba d atas.

from left: emy,raihanah,amira nadiah(a.k.a wanita tajaan JPA).,zulaikha(a.k.a wanita zuhud),fatah(a.k.a pemuda pemurah satu hari), ikram.

kami tetap bersama.
dan tolong tetap bersame.;)
sentiase!







sudah dijawab!

pasal stress nak nak muntah tsgt bile tgk buku.tpakse blogging jap.*alasan2*haha
tibe ade org taq lah..jadi..jawab je...^^

>Apa benda yg paling penting dalam hidup?
Allah, keluarga, cita2..n foremost..love..*bley blah x jawapan?-_-"*

>benda terakhir yg korg beli guna duit sendiri? 
sebab dah nak 3 minggu ade kat umah skrg.so,perlu ke nak kuarkan duet sendiri lagi?kikis ayah sudah.haha

>tempat ingin melangsungkan perkahwinan n tema perkhwinan?
ape kawen2 ny. ..i x maen taw..degree pun x abes lagi..bla bla bla..padahal nak cakap..sejak kecik 9 tahun lagi dah mngatal and plan nak wat camne.aiyo...

>tempat nak kawen:kalo suami kaye..hotel jom.hik3..kalo x..xpe..i sempoi jek..janji bley sumbat sume ksygn i..dorang selesa n dapat makan bes2..x kesah lah nasik ade minyak ke tak...

>tema: sebab suke wane pink...n suke tenang2...jadi..mari berangan maw perkahwinan dalam taman!!!juge temanye pink putih..tolong!saya nak camtue!!T_T

>adakah korang sedang bercinta sekarang?
perlu ke???mungkin yg ikhlas bley tggu n masuk minang jek.

>berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
xnak janji ape2..mungkin sampai die yg cakap.."eh..ika,sy rase cam borink jek awak ny..kite putus je lah".. maksudnye..mungkin dy yg akan tgglkan sy..tapi sy XKAN!sbb..sekali jatuh cinta..hati xkn cpt berubah:)
 
>novel/buku/majalah terakhir yg korang beli?
 
novel: hape ekk...xbeli..tapi dpt free tyme bufdei ari2..ade citer dlm previous post..cepat tgk!
buku: buku tulis conteng2 kat mydin mall,sekian mekaseh.
majalah: DARA.COM..erkk...*nak bace tyme boring dlm bas je ok*haha


>antara mak n ayah mana lebih mesra?
umi tempat story mory..gosip2..
ayah..mgadu:)



>namakan org yg korang betol2 nak jumpe dalam hidup?
my real destiny.titik.


>adakah korang basuh baju sendiri?

aiyakk..ini soklan jahat dan dibayar ny!haha...next question pliz~~~~hahahaha
yeee...i basuh gune mesin punye tgn..2.50 stiap mggu.terima kasih,jgn tanye lagi.

>tempat yang korang betol2 nak pergi?
mekah probably!!!!
australia c cantek manis tempat sambung master
n rome,c romantik ehem2 tempat dating honeymoOn...;p


>pilih satu,peluk atau cium?
PELUK!!ske dipeluk n memeluk.tapi sy masih suci dan bukan lesbo mahupun bapok.harap maklum.


>3 benda tentang org yg tag korang?


i) adek sepupu plg rapat!
ii) dy ade muke shomel!..*cpt cakap mekaseh!*
iii) telinge saye:)


>benda yg korang sayang sgt2 dlm hidup?
ayah.umi.atok.bff..n......my future husband..:)*jwb utk seumur hidup teros,amek kau*


>lagu paling suka n selalu dengar?
aku suke lagu lar ngex!!!
arghhh..nak pilih ygn mane..yg mane..haha

1)love story(taylor swift)-i've got no idea.lagu ini dekat sgt dekat ngn jiwe:)
2)2 is better than 1(boys like girls)- pnah nages woo denga lagu ny...yg berkenaan sile btggungjwab!
3)my wish(rascal flatts)-sile denga...sukekan lirik nye:)

satu lagu nasyid 2..mende ek..
emm..ha..baru ingat..
4)demi cinta suci(unic)-lagu ny lirik dy sgt bmakna kowt.sile denga n bukak saluran pemahaman seluas mungkin.

5)las:tercipta untukku(ungu)-wewittt..i layan lagu taman2 jugak taw.haha

byk lagi..nak tambah lagi ke??hahaha


>bila tarikh lahir n kat mana sambut tahun lps?
14 september 1989 (ppum).....sile kembangkan otak anda dan ingat!!
las year sambut kat kafe kolej maidam bsame 6 org sahabat tsyg,(mira rai fatah emy ikram dudu)
suprise kowt!tkejut mgucap2 i..tyme pose..sumpah syg nak mampos ngn makhlus 5 berkenaan!!


>blogger korang nk tag?
op kos antare ksygn...

isma syg!

sile jawab..sile jawab...


juge diucapkan..selamat menyambut hari raye aidiladha semua org muslim!
>,<
dear belog ksygn...
sy tggal kamu kejap ea..
xm kali ny perlu attention n focus yg lebih.
sy janji lepas habes je sume..
i'll come n treat u warm..hehe.
zaijian!!:)
untuk kali nie...
tlg tggu sebentar..
sekejap jeeeee....
pliz..dun get away.4 dis time only.PLIZ.

haisyh.perluke exam2 nie?

i jumpe bendalah ny kat fb...check benda ny kat korang.kompem betol.!check it out..^^

Symptom symptom student bila final exam minggu depan.
  1. Membaca tanpa menghiraukan sekeliling. Yang kepoh jadi pendiam. (orang masuk keluar bilik pun tak perasan, kalau orang tanya pun muka pandang nota je, jawab pon nak tak nak. Kalau jalan.jalan tersepak batu tu, reaksi dia lambat sikit. Sebab otak full load )
  2. Membaca dengan kadar yang cepat. (entah faham ke tak belakang kira, sebab nak jawab subjektif, hentam pon boleh, yang penting ada point nak goreng )
  3. Nak turun café tu fikir 2,3 kali. Tak pun sekali sehari je. Tu pun bungkus.cepat. jimat masa makan kat bilik. Sambil makan boleh membaca apa yg patut.
  4. Time nak exam baru laaa nak full semayang. Solat sunat sampai nak batal air sembahyang. Doa macam.macam. (dan.dan. tapi alhamdulillah)
  5. Agak yang nak mereng tu start la nak bukak mp3 volume paling sakit telinga. Tapi time ni memang tak sakit telinga. Sebab sakit otak lebih dari sakit telinga.
  6. Masa tidur pon boleh terbayang-bayang yang baca tadi(ada tu siap ambik handout letak tepi bantal. Moga-moga dapat buat daya serapan terus lagi bagus.
  7. Masa borak dengan kawan pun cakap pasal pelajaran je. (ni part tak leh blah la. Time mandi  pun ada yang tanya-tanya. Dahsyat.)
  8. Kalau main message tu balas sikit.sikit je. Pendek pendek. Tak de mase nak fikir taip panjang.panjang.
  9. Sebab nak exam duduk dalam bilik je. Mengadap handout, buku, nota.nota. (jadi beruang kutub, sampai rambut serabai pon tak perasan) selalunye merayau g bilik orang. Tak pun kluar. G main bowling lah. Tgk wayang lah. Pantang ade mase terluang.
  10. Nak buang sampah pun terbawak pen. (ni kes cuak sangat ni)
  11. Agak2 stok megi tu habis kot untuk orang yang gila study. Jimat masa nak turun café masak air je pastu letak megi. Nak budak pandai sikit tak makan megi. Minum milo. Makan biskut hup seng ke, nestum ke. Roti memang dah prepare dah. Suruh mmber beli.
  12. Nak bukak facebook rasa tak senang gila. Perghh. Membazir.masa. (time ni memang tertekan gila. Kena berperang dengan diri sendiri nak bukak facebook, formspring,blog . Sebab laptop depan mata. Kabel/wifi kat sebelah je. Exam minggu depan. Nanti duduk depan facebook memang buku OFF9 terus.)
  13. Time ni ah baru bukak buku tebal. Bukak kamus tu yang tak tahan tu. Masa lecture dulu tak faham tak de hati pulak nak bukak kamus kan. ;P
  14. Asyik-asyik tengok jam je. Sampai tak cukup jam handphone, jam tangan. Tanya lagi mmber sebelah. Haihhh. Keliru sangat budak nih.
  15. Stok Nescafe, kopi tongkat ali, kopi mak dara, cucu dara semua memang ade lah. Nak stay up.
  16. Hah. Ni memang sure. Meja studi bersepah gila. Mana dengan highlighternya. Pen biru, hitam , merah. Kertas-kertas memang confirm bersepah punya. Agak2 ade nota yang hilang tu mula nak naik angin. Buku semua terbukak. Kalau ada buku tambahan dari library tu semua nak dibukaknya serentak. Ada tu 4,5 buku serentak bukak.
  17. Masa ni lah status facebook, blog “mintak maaf. Doakan exam nanti”
  18. Muka blurr je. Sebab otak dah full tank. Makan sorang-sorang pon dah tak heran. Sebab tak nak membazir mase lepak ramai-ramai. Nanti ade je bende nk borak.
  19. Kalau nak cakap pon tersasul-sasul. Salah cakap. Pastu cakap benda merepek je. Muka dah la cam zombie. Cakap merepek.repek sebab otak fikit handout, nota tak baca lagi vs nak jalan-jalan. Nak borak.borak. sampai satu tahap rasa nak rebus buku dengan handout semua. lagi merepek die cakap sebenarnye, lagi banyak topic die tak cover tu.
  20. Time ni jugak lah baru terfikir kenapa lah aku tak study awal2. Kan senang. Haihh. Pastu ada pulak yang buat azam untuk semester depan. Tak nak buat dah macam sem sekarang. *padahal tiap2 sem azam sama. Tak berubah gak. Tak pun menjadi semangat dia masa awal sem je. Sampai minggu ketiga dah hancusss.

adekah mereka2 turut tergolong dalam golongan berciri di atas?
mari kite nantikan.-_-"



heart! .....thanx 4 d fully recovery!!!!!!i luv you:)




psttt..luqman jalil....kamu sile mengikuti jejak langkah sy:p

when heart whispered

DEKAT TAPI JAUH.
ADE MACAM TAKDE.
LAYAN MACAM BENCI
HORMAT DAH KEMANA.
THANX LAYAN SAYE CAMNIE.
THANX!

"I no doubt deserved my enemies, but I don't believe I deserved my friends." 

- Walt Whitman

"Don't walk in front of me, I may not follow.

 Don't walk behind me, I may not lead.
 Walk beside me and be my friend." 
- Albert Camus (also attributed to Maimonidies).

saya sayang awakS



143?apekah? owh ok..I LOVE YOU.
paham kan...ye..ye..ye..syg..syg..syg.. awk..awk..awk..sgt..sgt..sgt!!!!!!!!
*eh,mgediknye aku*hee~~

tapi maaf sayang, mungkin dahku tidak lah semulia yang dikau sangka kan..
kasih sayang kuhh. tak mampu diberi tulus kepada dirimu seorang.
daku harus bijak membahagi.
harus adil.walau daku sedar.daku tahu.
mungkin ada di antara 5 hati ini yang bakal terluka.

sayang,bukan lah kehendakku selingkuh begini
salah daku.salah hati.
tamak.tak mampu untuk berkata tidak.
tak mampu berdusta untuk mengata cinta.
sumpah.sayang.
dengarlah kata hati ini.
sayangS , diri ini butuh kamu5.
sayang kamu5.
tak mampu berkata tidak.
tolong jangan berlalu.
hati ini milik kamu5.



khas kepada sayangS berlima: rai,mira,fatah,emy, ikram.
thanx sygS ..even daku dipakse menerima hadiah yg SEBERAPA itu.
tetap tersentuh.tetap tacink.tsk tsk.NGOSH lah.aku sayang korang sgtS!!!!ToT.

p/s:mereka dengan hati yg separa rela menghadiahkan beta novel 143(sile rujuk gamba d atas), ade ke patut.wanita TULEN n TUFF begini dpt novel jwunk?aiyaakkk..zaman jwunk sudah berlalu ok.
*smbil nyanyi lagu i dun a man by PCD*hahaha.emy fatah.jike ingin melihat ika yg bjubah dan bertudung pin terus.sile kumpul duet utk preparation hadiah thn depan.mekaceh.hihi


sayunk kak afy jugak!!!!!!u saje nak kasi i tacink2 kan kasi i dompet bulu2 pink ny????tsk tsk..peluk u kuat2 lah camnie.T_T..


juge kepada encik2 yg mmberi coklat pun.bear pun.bear pun.*sori x upload pics adiah*theheeeee.syg korang jgk.i blushing lah u..cam hape ntah.dah besa nak kumpul2 hadiah jugak.x payah lah patutnye kan..* sile jgn tpngaruh ngn ayat pnipu ini*.


eh.jgn lah tnye bufdei i baru lepas semalam ke hape.jangan! malu weh.k k...14+6687675757575--978675645x576578+77=ok,abes sume jari gune ny.ok.dah.25 hari je lepaas dari 14 sept hari tue.heeee..mari cepat mari cepat.sape yg gile glamer nak suh i tulis post sal dy.sile menabung seposen sehari untuk kasi kete mini cooper pujaan ati pade bufdei i depan ye.i heart u lah kalo betol2 camtu!$_$..ngahaha


teman setia n teman bmanje dari dulu.i juz cant live w/o u bantal WANGIlahsgt!.
motif:ntah hape2




mode:hepi dan bahagie. mr happiness pliz dun go:)

tak layak dicintai pun.

tajuk tragis hari ini:
"kenapa saya tak perlu dicintai????"



1) saya bukan wanita idaman lelaki pun.tak pandai wat manje2.its reli not me.saya ganas.cakap sume x tapis.tak mampu nak jadi sweet pun.tak paham lagi ke?


2) saya tak cantik cam pompan laen.suke nak try macam2 fesyen.tapi tetap serabai.


3) saya dah umur 21 tahun tapi muke tetap ade pertumbuhan cik2 jerawat yang sangat dibenci umum.habes lah duet kau nak kena anta saya g newyork skin solution.


4) idung saya x mancung.even ade keturunan mamak pun.bengong.gene trait idung mancung x sangkut.


5) dalam family saya, gigi saya paling burok.gigi saya x tersusun cantik berukir2 cam gigi kau.


6) perangai saya mengade2 kadang2, suke ikut cakap diri sendiri. merajuk nak suh orang pujok.tapi las2 bodoh pegi mintak maap sendiri.


7) saya kuat makan.tak pandai simpan duet.suke shopping walau tgah sengkek.pasal tue umi saya bersyukur bile saya kne campak kat ganu nie.at least MYDIN berbaloi2 nyah~~~


8) saya x pandai cam kawan2 baek saya.cam kau.cam akak long saya.cam adik angkat saya.x terer bio cam ayah.tak terer english cam umi.i've got nothing but blurred mind.cepat lupe bile bace.how come u assumed me to remember everything bout u when we'r toghether.


9) saya suke dilayan.tapi bile saya rase taknak layan orang.blah camtu je.tak pikir pasaan orang.elok ditampar lelaju je saya nie.


10) saya lurus yang bile kau nak cakap benda2 romantik pun, saya tetap pembaris dan tak paham2 sampai kau sendiri akan bosan.KAN MR EX???=(



11)saya suke bear.tak suke chocholate sgt.tak suke benda2 yang leceh.tak suke tunggu orang.tapi perangai sengal.suke datang lambat even dah janji beribu2 kali.


12) saya akan bebel segala2 nya pasal saya.mungkin kau akan borink.ingat kau mesin cetak rompak kisah idup saya ke.


13) saya banyak kawan laki.yang kau sendiri akan rase pening and insecure.jelex.saya tak pandai pujok pulak.pergi nanges peluk bantal busuk kau sorang2 ok.


14) kadang2 tak mampu nak sorok ape yang tengah pikir.mungkin maen cakap je ape yang tgah pikir.mungkin kadang2 terungkit kisah cinta dulo2 yang saya taw.kau taknak denga n tahu pun.PAHAM ok.


15) saya suke sumone itu ade ngan saya selalu.bile dia hilang jap pun.mesti tuduh die dah tak sayang saya.tapi takkan cakap.teros diam.dahtu tak pandai nak stat mesej dulu.col lagi lah.mesti rase saya pompan bajet yang sangat saving kredit kan.CAKAP JE.*kesat2 air mate*


16) saya tak pandai jelex.kalau jelex pun simpan and pretend to b cool.salu nak jadi yang tbaek.understanding lah kunun.mule2 kau boleh lah tahan.tapi sumpah.kau akan rase cam saya nie pompan yang takde perasan kat kau lansung.walau sebnayer sangat sebaliknye.*tragis tak lakonan mantap bakal pengganti rosnah mat aris?*


17)saya sangat pemalu bab2 nak cakap ayat2 geli2 itu. hape 'jet'aime'? " i less than three u"? "i miz u"? "i luv u?' ish,*ape kejadahnyer aku mengarut nie*.ok.akan keep on blushing walau hanye tulis itu dalam mesej.susah.hanye akan cakap bile perlu dengan aksi2 malu2 yang kau rase nak tendang jatuh dari tingkat 4.
18) saya akan salu tanye kau macam2 soklan yang kau sendiri malas nak layan."awak,saya nampak gemuk sangat tak"?.."awak,awak rase tudung saya merah cam makngah sangat tak", "awak, boleh saya kikis awak?."..larat ke nak layan oi...

ok.dah nak cakap tue je.besh tak adegan kutuk mengutok diri sendiri nie.dah list dah sume ape yang buruk2.lepas nie jangan nak ungkit2..bia tulis awal2..pasnie sape yang nak mgatal ngan saya.sile rujuk list2 sifat2 18 TERPUJI zulaikha abd razak yang diakui dengan ikhlas dimalam yang baru balek dari menghentam sume makanan di open2house yg dipakse open dari pagi sampai malam ini.sekian,mekaceh.