ppl,where's ur respect?



home swit home!oyeah3...
nie bukan nak citer sal betape heaven nyer duk umah..
cukup coretan pendek sal satu insiden mase benti dalam perjalanan pulang ke kg halaman.
tempat kejadian:rumah rehat chendor,pahang.

nak di wat kan citer nyer....
disebabkan sume orang cam berlumba2 nak balek umah tyme CNY nieh.
so..umah rehat...surau2 yg b4 ny lenggang pun penoh.
toilet kau takyah cakap lah.mesti lah beratur panjang cam tgah year end sale jek!

toilet o toilet.bayar pun kena baya.yg bley pakai pun 2 toilet je,.
tue belom sentuh sal kebersihan ..n anak2 kucing yg bertebaran.
haishh..geli meroyan mak nyah~~-_-"
dahtu bab kena beratur kalah panjang beratur tyme ari senin tyme sekolah dulu.
ok.itu aku x kesah.tapi siyes..dah lah kena tggu lame.
.dgn hujan kesejukan ketidaktahanan kekencingan.
tibe2 ade sorang makcik nieh.rilex jek pintas ke depan.
ok.aku n sorang minah comey sorang yg beratur depan wat dunno je.
 ingat makcik nie juz nak usha pot toilet mane g baek an.

sekali biler tyme minah cute depan ak nyer turn masuk..
rilex je makcik nie potong.dahtu wat muke x besalah.
dah lah b4 masuk siap complain memacam.kater koto lah.x suke lah.

wut the...=XXX,,ok..stop ika.
juz x sedap r an.org dah tgu berjam2...makcik kalau x tahan sgt nak melepas pun..
sabar..cakap..mintak izin leklok.anak mude skrg baek je makcik.takyah lah bile dah kuar pun wat muke belagak bajet mak datin makcik n tolak2 org sume sal nak kuar dari sane.

MAKCIK,budi bahase amalan kite..teettt...
kalau yg tue pun perangai x semenggah camnie.camne nak tgk yg mude pangai molek2 rite?
kate 1 malaysia.yg tue dihormati yg mude disanjungi?*betolke nieh?haha*
fikir2kanlah..peace..y^^,

spesel kepade MAKCIK yg sy x bminat pun nak kenal 2.
rase nak solat hajat 40 hari 40 mlm suh makcik terbacer belog sy 
n nak smpaikan satu pesanan................makcik tgk bawah skrg.!


     lotz of advices,
 >ZAR>*meh jumpe kalo xpuas ati*












                                                                                                                   
2 minggu lepas g gambang water park..
minggu lepas g pulau langkawi.....

nanti kite update eh sal sume2.....tungguuuu~~~~~*gaye melodi*.kah3
cinta...ape itu?????
kamu ade komen?

<3.iluvyou.titik.

post mengelabah

eh,sape jekake di atas?ohoho..
eh..mengelabahnyer perasaan diri sendiri...
ade ke plak dah 5hb baru tgedik2 nak tulis pasal benda nieh kan..
X KIRE!!!!
apsal sume org bley tulis ika x ley plak.kah3..
pssttt...malu nieh..disebabkan dah jadi raje pemaisuri pemalas nak on9
n encik berokband bgolek2 sensorang dalam almari.dahtu x update.bahsya!tbaek weh.

asal sume orang cam riang gembire je update sal azam 2011???
nak buat jugak lah..~~~~lalalala..
*mode kegedikan bkumandang dgan jayenyer*

nak list azam nieh.cepat bacer satu2...

  1. foremost, nak masuk dalam senarai deanlist lagik for the next next sem..ngeee~~
  2. nak belajar masak..*azam setiap tahun yang las2 keputusan same jugak, masak megi n air je kan pro?*..ceiitt...jangan gedik nak kawen lah camnie weh..
  3. nak jadik setia lah..setia?erkk.ika...xnak layan soklan murahan k.lalala~~
  4. nak tukar style..pliz..pliz...im hunger for d new refreshing style..kebaboooO..tulun ajar saye agar lebih tidak comot,mekaceh.
  5. semoge tahun 2011 jauh lagi baek dari tahun seblom2 nyer...amin3..:)
  6. lebih utamekan semua kesayangan...family shud come fes..:)..dah x bley kuat majuk gedik lari2 nages dalam bilik dah.cepat belajar matang.22 tahun dah woi.opss..bocor sudah umur beta.;D
  7. last,boleh x nak azam kedingkan badan,biar lah.saye rase keding itu santek.hihi


FAMILY IS PRECIOUS..(:


itu jek...post pendek nak warming up pasny i datang bebel2 sampai u'olz juling2 mate bacer okies?
daaa~~~~ ^^

last but not least:
 ~If you fill your heart with d regrets of yesterday and the worries of tomorrow, you have no today to be thankful for~

so...
sepet:)


p/s:gmba bersame jejake diatas,hanyelah kegdikan semate2..ditambah permintaan sang jejake yang juge mengedik mahukan wajahnya di dalam belog ini.kah3..muaz..my eva bff...bff selame2..itu jep.bye!