MY ENGAGEMENT DAY (ZULAIKHA ❤️ FARIHIN FATTAH)




Salam readers.

post hari ni bagi aku sangat special, sebabnya aku tak pernah share pun pasal hal ni or post any pics of my tunang day secara official nya dekat mana- mana my social account ;)

Soo.. memang aku rasa this is the right place untuk aku curahkan dan share segalanya....kemahen ayat chuolsss hehe ;p


and kenapa today baru nak share? Sebab nya today is 5/12/2017 means that dah setahun aku mengikat tali pertunangan aku dengan jejaka pilihan hati aku...Farihin Fattah b Amir Sharifuddin :)


cepatnya masa berjalan... rasa macam baru je lagi ibu farihin sarungkan cincin di jari manis ku  lol.. neves betol time tu... rasa macam nak lari dari tunang acah2 warda mr pilot kekekeke.

Reasons sebab taknak share secara terang-terangan sebelum ni sebab dengar nasihat ustaz2 kata tak molek share.. but then....  ni inshaAllah dah maken dekat dengan tarikh ktorg (inshAllah), and perlu nya aku share benda ni sebab maken dekat nak kawen ni, macam krikk krikkk je syaiton nirrajim ganggu ish3 stress rasa :p

Actually kami rancang bertunang di dah lama dah... tapi baru dilepaskan oleh orang tua untuk bertunang lebih kurang setahun lepas tu.. al maklumlah anak ikan ai tu tak habes study lagi time tu ;p

Ok lah taknak bebel panjang... aku share kan gambar2 sepanjang majlis tunang  kitorang.....jeng jeng jeng....


'Assalamualaikum..kami datang bawak hajat'..kata pihak perantin lelaki.eh belum2 perantin. ;p
(mana satu tunang i teka lah ;p)

cehh dalam gambar sket camni..padehal hangkut 60 orang jugak aku rasa orang ganu ;p



rombongan disambut daddy razak ai. hehe
berbincang ke ready muka di ambek gambar tewwww hihi



pelamin buat sendiri ;p thanks cik atie tolonggggg

doorgift pun iols buat sendiri.. tapi x sempat snap2 k.;p
masa ni iols tak duduk lagi hehe

saat disarungkan cincin oleh ibu farihin ='p

dah sarung cincinnnn.acah2 pegang bunge lah chuolsss hikhik

hantaran pihak lelaki untuk iols... lady birth siap dalam pakej k. kau hado?kekeke

bertemakan tema bunga kembang semangkok..hantaran weols ke pihak pattah amin ;p
sirih junjung atas kepala tengah junjung.x sempat snap2 kahkah

choc chip and crunchy caramel by iols sendirian berhad hehe

and terus dengan sesi bergambarrrrr. ayuhhhh ayuhhhh cergassss ;p




thankss ayah =')



time ni duk dalam bilik... dorang kat luar tengah bincang kekekeke
makndakkkkkk.. baek sgt terharu sobs 

kiri tu cik ati acik tukang gubah hantaran, seblah kanan tu kak icak tukang mekap gue..
semua servis sponsor hihi masehhhh sobs








thanks along jd photog x berbayar ai. kihkih

simple outfit as requested by my tunang. dia takmo aku over chulsss ciss.
baru nak jadi anzalna ;p

tok farihin :)

along n kak jaja :)

and last one....





one with him :)lama tak jumpaaaaa... jumpa nikah nanti wehhh ;p

tak sangka... perkenalan yang tak disangka dulu
bawak kita sejauh ni...


inshaAllah ade rezeki nanti sebelum kahwin iols belog kan how I met my tunang :)


Till then,
Doakan jodoh kitorang sampai Jannah
;)

Love,
ZAR :)