saya demam.



lagi dua hari nak balik..
demam flu tak kebah kebah..wuwuwuwu..
tapi bila fikir pasal esemen, report.....
 TERPAKSA gigih duk mengadap laptop 
mungkin kena bina kilang tisu je sekarang.*kesat2 ingus*
sambil badan berbungkus tinggal mata je nih yang nampak pun-.-'
*tacomelpundahmacamzombipundirinih.tsk.*


diri sendiri sile sihat dengan cepat yeee
kan dah janji nak jadi budak baek
siapkan esemen awal
study awal ,skor untuk midtest..





ayah, lapar lah.nak bubur dengan cekodok boley?kbai.


berkorbanlah.-,-'

                                               ohoOooooooiiiii
                            Assalamualaikum fizo omar, u comel lah.
                                                 eh, obvious gatal nih
tukar2
Assalamualaikum orang kampung!!
!ape kaba orang kampung???
   *orang bandar jangan pasan nak jawab pulop*.
   LOL-.-'




agaklah, semua orang pun akan buat post yang same semalam dan hari nie.*muke bajet kambing kebuhsanan* zZzzz




ceitt, orang sebuk nak beraya,
aku sebuk time ni lah nak hupdate belog.*pang*
memang lah nak menempah bebelan di pagi raya ni kan.zZZZZzz
just a simple hupdate.




SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA to ALL..^^ 
*backgroud music:SELAMAT HARI RAYA by kak eton sameon* zZzzz.




selami lah kebesaran hari ni instead of korang membantai makan daging sampai seploh ekor sorang.
konklusinya ....jangan lah makan daging weh, meh teman aku meh pantang sesame.*tetibe*
*T---T**nages berjuraian tsk tsk*



p/s:kem salam famili, kalau ada abang kacak bergaye lagi bagus kekekeke.eh sori u.kekeke:p
     # err nak kena cakap maaf zahir dan kebatinan same ke?errr?-,-'




sembelih lembu kambing takpe, jangan dorang sembelih korang sudeyy~:D


BUBBYE!salam:)