Saturday, April 23, 2011

ucapan khas dari beta.

jejaka and gadis paling hangat.EH?=,=

kite panggil ini sebagai contoh imej sebenar pelajar.o_o

jadi apa motif kedua dua gamba di atas.macam pelik je caption.ngehehehe..
isya pun dah masuk nieh.jadi harus menaip dengan pantas.zassssssss~~~

helo guys,
sihat?hik3.ok jangan bergedik lagi.disebabkan takda kemudahan nak hantar2 gamba dahtu kirim kiriman ucapan gudlak buat final kat paper cam korang kat luar negara salu serbu nak buat untuk ucapan raya kat family serta kekasih2 kat malaysia,jadi belog lah solusi terakhir.=')

adekah mase mule berlatih jadik sprinter sampai x sangke esok dah final?ngaaaa~~
hey you, gamba fes= my luvly classmate.buat betol2 taw.kita boleh punye.sem depan dah masuk las year for theory.so.marilah menghabiskan sisa sem yg berbaki dengan kesinaran penuh bulan penuh kejayaan.paham tak maksud ayat aku nieh?HANGGUK SEKARANG.haha.

second pic= to my luvly junior.adek2.kak ika wish u'ol terbaek punye.untuk both subjek fud analysis and anatomy yang kite amek same same tu.korang rilex2 lah ek.jangan lah perform bommm senior pun surrender.kasi can senior lak lead mark eh.haha.syaitonnirajim gile menghasut.jangan2 kite wat n skor yang terbaek sesame k.hehe^^,

to sume blogger juga, weh gudlak taw.kite dah usaha an.sekarang sile angkat tangan beramai2 mari saya mengimami doa.:)

"ya Allah, terangkanlah hati kami dengan cahaya petunjukmu, permudahkanlah urusan hidup kami baik di dunia mahupun akhirat, permudahkan urusan kejayaan kami di dalam peperiksaan,berikan kami kejayaan ya Allah.sesungguhnya hanya kau satu2 tempat kami meminta."amin3 ya rabbalalamin,"


chaiyok!gambatehh!!!

p/s: post takda kena mengena kat budak2 UMK, UIA.taknak kawan dengan orang yg dah honeymoon awal.T,T

satu lagik, khas wat eky lala not et al, sem nie jangan wat eksperimen dah taw.eksperimen fudanalysis cam dah lbey dari cukup jek.hihii.jangan mara haa t kena jual..i juz concern n care bout my frens.:)


Saturday, April 16, 2011

hari ini saya nak jadi motivator.

motivator harus kelihatan suci.eye bag juga WAJIB berkadar terus bersama kesucian.='')

kakak2.abang2.scandal2 mahu juge sekalian makhluk di alam.
hari ini hari apa sayang2 beta sekalian????
mari menjawab dengan jujur.HARI INI HARI SABTU.


ye hari sabtu..ini bermakna sudah masuk hari kedua kita eh silap sy stadi wik ye.
jadi bermulalah lagak2 aksi buku kau lah peneman kekasih juga teman baek ku sile jangan berjauhan walau sesaat.sobbss...='')


memang sangat tidak boleh blah apabila mahu membeli lunch walau sebentar juga diri harus berteman buku.
no no.taknak keluar kalau buku takda.ke toilet pun 
tidur bersama jangan diungkit.setiap saat hanya satu keinginan buku harus jadi peneman.hebat betul kan penangan final kat kita kan kawan2??*obvious sungguh study las minit seperti kata pepatah, dah nak terberak baru nak cari jamban.=/*


final kali nie berat.ada 8 subject core yang harus c kecik nie tempuh.hati tu takyah nak menipu.memang berdebar2 setiap saat.kan bagus kalau buat persediaan ke akhirat camnie.
-_-"






kepada semua penghuni alam yang juga sedang menghadapi saat penuh pancaroba menahan nafsu dari segalanya2 lets fight fight fight for this love  exam.ingat, satu kesungguhan keyakinan dan tawakal yang tinggi lah penentu kejayaan kita.
weh sapa lagi nak tolong kau kalau kau sendiri tak nak tolong diri.lecturer dah jalankan tanggungjawab.duet ptptn kau dah habes mak bapak tanggung kan sekarang?*macam sentap kat diri sendiri je.T.T*. Allah dah bagi otak.jadi apa lagi tunggu.nak ke taknak masa depan cerah bersinar gemilang anak comel2 gebu mintak macam2 kau boleh bagi je.sara mak bapak kau.taknak jugak?heh.nasiblah.



'Diligence is the mother of good fortune.'-Benjamin Disraeli

jangan malu kalau ada yang tegur.eh.pergi makan pun bawak notes?tengah jalan pun perlu ke baca notes?ya Allah mata kau.kalah panda aku tengok.JANGAN.biarkan mulut orang berkata2.like daaa..tengok pakcik benjamin pun dah cakap, *tegakkan mata ke atas sekarang*.pengorbanan yang sedikit nie mungkin bawak sumthin yang gempak ke. kau mungkin kali nie boleh dapat anugerah dekan dahtu hadiahkan piala dekan kat makbapak.mesti dorang riang gembira kan.atau tunjuk kat anak2. eh mak dulu budak dekan taw, mesti anak kau jadikan kau idola nak berjaya punya, extra sekali bercerita megah kat kawan2 dorang.^________^ *senyum harus lebar*


macam tibe2 nak makan eskem, kau kena pergi kedai baru dapat camtu gak ngan skor.
nak berjaya kenalah usaha dulu kan.sebenarnya itu je point dia.eh, cam takda perkaitan je dengan kesungguhan nak makan eskem?nie mesti diri sendiri teringin kan?-_-".OK FINE, back on d track ika!distracted sungguh.


pastu jangan lupa solat hajat, baca yassin.tawakal ye.at least kalau x skor sangat pun mesti bangga sal dah cuba n buat yg tbaek.
Allah maha mendengar terutama kat hamba2 yg dah berusaha.
GUDLUCK bby!;D


dahtu sekarang nie.sile buang sume lagu dalam playlist n denga lagu panjat memanjat je.eh ape nie.THE CLIMB lah.ehehehe.miley cyrus kan pesan kat i.


I can almost see it.
That dream I'm dreaming, but
There's a voice inside my head saying
You'll never reach it
Every step I'm takin'
Every move I make
Feels lost with no direction,
My faith is shakin'
But I gotta keep tryin'
Gotta keep my head held high


Keep on movin'
Keep climbin'
Keep faith baby
It's all about, it's all about
The climb
Keep the faith, keep your faith, woah







p/s:farah hafizah, I love you.eh,tibe2 je.gay sungguh.@_@


RINDULAH!






Monday, April 11, 2011

besok nak test.kite harus degil untuk terus menulis.='')

sangat lama tak mengetuk keyboard untuk mencoret sesuatu disini.
heh.apekan daya.masa sangat lah menjelousy kemesraan kita kan beloggg..
conass fud analysis, medical nutrition theraphy, OSPE food analysis, conass anatomy physiolgy yang menanti 'SANGAT MEMBAHAGIAKAN ZAHIR LAGI JUGA BATIN' . ='')
batu belah batu bertangkup...sekarang jugak tangkup aku..ngaaaaa..DIAM SEKARANG!

nak coret sesuatu...
tapi kalau post video sampah aci tak?T.T..boleh lah BOLEH
nak post jugak.taknak tengok sudah.

video

takda maksud lain tibe2 buang tebiat masuk video selain nak announce konon dah jejak pulau kapas
*psstt..suara i sangat kebudakan di sini.itu bukan suara komersial sebenar*
heh.ingat korang heran.ye tak?-_-"
nak ce citer lagi..sobsss.

no make up.no mirror.hamek kau tengoklah gambaran diri sebenar sekarang jugak.T.T

khamis nanti ika asuh jari lebih rajin update ye!
wish me luck.fuhh3.
semoga encik adzim menghentikan penderitaan kami dari segala macam soalan yang menyenakkan otak rasa nak hambun soalan masuk tong sampah.
ok,BYE!

yo soy ika la fiya kena study sekarang..shhhh~~~~