suka dia lah.

Assalamualaikum.:)

tolong jangan halang aku dari menulis hari nie.takpe, buku pun dah muak tengok kau.eh,boleh pulak camtu?.
ok,post hari nie mesti dimulakan dengan satu soalan gatal yang wajib.


anda pernah jatuh suke dengan seseorang?
pasal rupe beliau?
pasal beliau paling hot kat tempat kau
pasal beliau sorang je yang berani approach kau dahtu dah takda pilihan lain lagi suka je lah?ok ini sadis.
atau kerana kelebatan poket beliau?

jadi,untuk aku.mari menolak semua pilihan di atas.
terimalah dengan hati yang terbuka, 
my only 
SAM TSUI.<3<3<3
<3 harus ada.walau takkan keluar bentuk hati cam dalam FB.teheeee

mesti sume peminat tegar youtube kenal beliau kan.
maaf, aku memang sangat retrospective.mmg takkan kenal makhluk lain kalau fatah tak kenal kan.
wuwuwuwu.nasib baek peksa tak kan kuar soalan bentuk general info,kalau tak mampuih aku.
malu mak nyah.pergi nyorok dalam batu caves je lah.

btw, to sesape yang cam aku.tak sedar kewujudan makhluk bernama sam tsui nie.i rekemen dia lah.
dia nie kire cam penyanyi yg tak femes sangat lah.ke femes eh.eh tak tau lah mak.tak kuasa jage tepi kain beliau.
nyanyi hanta kat youtube cam kau penah buat.eleh,ingat tak tau.
tapi dia ada talent lah.dia suke ciplak lagu orang dahtu nyayi ikut suke die je,
nasib baek sedap.kalau tak dah lama campak flying kiss.
eh.gatal sungguh.campak batu kayu lah,sebab tu je yang tak boleh makan.hihi
siyes weh, sore die  masyuk.siyes nie.SANGAT SIYES.
aku jatuh suke dengan overacting muke dia mase menyanyi taw
rase cam nak tampar2 je.=')
jom layannnn...~

just a dream.
nie best!pilihan utama masa breakup.memang baldi tak lekang kat mata lah.sobss..='')

hold it against me.
nie pun!britney cakap suara sam tsui macam aku.kah3

 u r d only exception.....emmm..


love d way u lie!!!ha.nia yang aku denga fes.
ehem,im not rihanna.I DUN LUV D WAY U LIE.:)

last untuk u ol.

need u now.

dah,pak kiyai dah suruh stop.pergi belajar halal haram sekarang.BYE.

eh.jangan lupe denga taw.nanti review.meletup ke tak.
ke aku yang taste pelik.haha


p/s:ohoo.im jelez..angkat tangan.lempang diri sendiri sekarang jugak.dush3.






ucapan khas dari beta.

jejaka and gadis paling hangat.EH?=,=

kite panggil ini sebagai contoh imej sebenar pelajar.o_o

jadi apa motif kedua dua gamba di atas.macam pelik je caption.ngehehehe..
isya pun dah masuk nieh.jadi harus menaip dengan pantas.zassssssss~~~

helo guys,
sihat?hik3.ok jangan bergedik lagi.disebabkan takda kemudahan nak hantar2 gamba dahtu kirim kiriman ucapan gudlak buat final kat paper cam korang kat luar negara salu serbu nak buat untuk ucapan raya kat family serta kekasih2 kat malaysia,jadi belog lah solusi terakhir.=')

adekah mase mule berlatih jadik sprinter sampai x sangke esok dah final?ngaaaa~~
hey you, gamba fes= my luvly classmate.buat betol2 taw.kita boleh punye.sem depan dah masuk las year for theory.so.marilah menghabiskan sisa sem yg berbaki dengan kesinaran penuh bulan penuh kejayaan.paham tak maksud ayat aku nieh?HANGGUK SEKARANG.haha.

second pic= to my luvly junior.adek2.kak ika wish u'ol terbaek punye.untuk both subjek fud analysis and anatomy yang kite amek same same tu.korang rilex2 lah ek.jangan lah perform bommm senior pun surrender.kasi can senior lak lead mark eh.haha.syaitonnirajim gile menghasut.jangan2 kite wat n skor yang terbaek sesame k.hehe^^,

to sume blogger juga, weh gudlak taw.kite dah usaha an.sekarang sile angkat tangan beramai2 mari saya mengimami doa.:)

"ya Allah, terangkanlah hati kami dengan cahaya petunjukmu, permudahkanlah urusan hidup kami baik di dunia mahupun akhirat, permudahkan urusan kejayaan kami di dalam peperiksaan,berikan kami kejayaan ya Allah.sesungguhnya hanya kau satu2 tempat kami meminta."amin3 ya rabbalalamin,"


chaiyok!gambatehh!!!

p/s: post takda kena mengena kat budak2 UMK, UIA.taknak kawan dengan orang yg dah honeymoon awal.T,T

satu lagik, khas wat eky lala not et al, sem nie jangan wat eksperimen dah taw.eksperimen fudanalysis cam dah lbey dari cukup jek.hihii.jangan mara haa t kena jual..i juz concern n care bout my frens.:)


Ya Allah

Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way.



nak peluk ?



T.T

hari ini saya nak jadi motivator.

motivator harus kelihatan suci.eye bag juga WAJIB berkadar terus bersama kesucian.='')

kakak2.abang2.scandal2 mahu juge sekalian makhluk di alam.
hari ini hari apa sayang2 beta sekalian????
mari menjawab dengan jujur.HARI INI HARI SABTU.


ye hari sabtu..ini bermakna sudah masuk hari kedua kita eh silap sy stadi wik ye.
jadi bermulalah lagak2 aksi buku kau lah peneman kekasih juga teman baek ku sile jangan berjauhan walau sesaat.sobbss...='')


memang sangat tidak boleh blah apabila mahu membeli lunch walau sebentar juga diri harus berteman buku.
no no.taknak keluar kalau buku takda.ke toilet pun 
tidur bersama jangan diungkit.setiap saat hanya satu keinginan buku harus jadi peneman.hebat betul kan penangan final kat kita kan kawan2??*obvious sungguh study las minit seperti kata pepatah, dah nak terberak baru nak cari jamban.=/*


final kali nie berat.ada 8 subject core yang harus c kecik nie tempuh.hati tu takyah nak menipu.memang berdebar2 setiap saat.kan bagus kalau buat persediaan ke akhirat camnie.
-_-"






kepada semua penghuni alam yang juga sedang menghadapi saat penuh pancaroba menahan nafsu dari segalanya2 lets fight fight fight for this love  exam.ingat, satu kesungguhan keyakinan dan tawakal yang tinggi lah penentu kejayaan kita.
weh sapa lagi nak tolong kau kalau kau sendiri tak nak tolong diri.lecturer dah jalankan tanggungjawab.duet ptptn kau dah habes mak bapak tanggung kan sekarang?*macam sentap kat diri sendiri je.T.T*. Allah dah bagi otak.jadi apa lagi tunggu.nak ke taknak masa depan cerah bersinar gemilang anak comel2 gebu mintak macam2 kau boleh bagi je.sara mak bapak kau.taknak jugak?heh.nasiblah.



'Diligence is the mother of good fortune.'-Benjamin Disraeli

jangan malu kalau ada yang tegur.eh.pergi makan pun bawak notes?tengah jalan pun perlu ke baca notes?ya Allah mata kau.kalah panda aku tengok.JANGAN.biarkan mulut orang berkata2.like daaa..tengok pakcik benjamin pun dah cakap, *tegakkan mata ke atas sekarang*.pengorbanan yang sedikit nie mungkin bawak sumthin yang gempak ke. kau mungkin kali nie boleh dapat anugerah dekan dahtu hadiahkan piala dekan kat makbapak.mesti dorang riang gembira kan.atau tunjuk kat anak2. eh mak dulu budak dekan taw, mesti anak kau jadikan kau idola nak berjaya punya, extra sekali bercerita megah kat kawan2 dorang.^________^ *senyum harus lebar*


macam tibe2 nak makan eskem, kau kena pergi kedai baru dapat camtu gak ngan skor.
nak berjaya kenalah usaha dulu kan.sebenarnya itu je point dia.eh, cam takda perkaitan je dengan kesungguhan nak makan eskem?nie mesti diri sendiri teringin kan?-_-".OK FINE, back on d track ika!distracted sungguh.


pastu jangan lupa solat hajat, baca yassin.tawakal ye.at least kalau x skor sangat pun mesti bangga sal dah cuba n buat yg tbaek.
Allah maha mendengar terutama kat hamba2 yg dah berusaha.
GUDLUCK bby!;D


dahtu sekarang nie.sile buang sume lagu dalam playlist n denga lagu panjat memanjat je.eh ape nie.THE CLIMB lah.ehehehe.miley cyrus kan pesan kat i.


I can almost see it.
That dream I'm dreaming, but
There's a voice inside my head saying
You'll never reach it
Every step I'm takin'
Every move I make
Feels lost with no direction,
My faith is shakin'
But I gotta keep tryin'
Gotta keep my head held high


Keep on movin'
Keep climbin'
Keep faith baby
It's all about, it's all about
The climb
Keep the faith, keep your faith, woah







p/s:farah hafizah, I love you.eh,tibe2 je.gay sungguh.@_@


RINDULAH!






ini post untuk diri sendiri sahaja.

KUAT.
KAU HARUS KUAT!

YAKIN.
KAU HARUS YAKIN

i know, i just spoilt everything.but i wont regret.ive tried my best.i did everything to be the best among the rest.nak cakap melayu lah.gedik je.
em.kalau dah memang takda rezeki untuk saya skor untuk paper2 test yang lepas ya Allah, saya redha, saya tawakal.saya bangga saya kuat walau saya tahu saya lemah.

hati juga, jangan terus menghukum,kau tak tahu apa yang terjadi, biarkan.biarkan.hikmah ada lah woi.jangan nak berduka terluka nyanyi lagu hati terluka pun tak boleh.jangan jangan.hempuk kang.

ingat umi ayah ika.ingat.ingat Allah ika.ingat.ingat dia ika.eh.jangan ingat.kalau dia dah ada orang lain.saya hanya akan tersenyum.saya mengalah.mungkin perjalanan kembara kasih dahku masih jauh dan berliku. ecehwahh ayat tak boleh belah ketuk kang.

yang saya tahu satu je.saya ada satu hati.hati saya kuat walau dah cerai berai banyak kali kan.saya tak minat bercucuk tanam dalam hati nie.peliz deh.banyak lagi assignment nak buat dari bercucuk tanam kat hati.bajet taknak sedentary life lah tue heh?haha.tapi hati saya memang ada taman.dalam hati ada taman beb.gua tanak pikir buruk2 dah sekarang,buat pendarahan tak real je kat hati gua.nanti gua jugak yang sakit lebih.lu ada nak tolong ka?gua tahu satu je.'i love you is not just merely a word, i say and i mean it'. happiness is everyone's right. hati gua susah nak berubah beb.sedih betol lah camnie.eh jangan sedih jangan marah nanti kena jual.LOL jadi.jadi......jadi solusinya, marilah berhenti membebel dan tutup belog lantas membaca notes membukit medical nutrition therapy
.eh,jap.jom nyanyi lagu kat bawah secara berjemaah..pelizzzzzzzzzzzzz..=,="

iklan kejap.
eh,ini takda tudung lilit jadi pasti bukan gua.ini cik lisa kesayangan gua.even dulu dia serabut
gua tetap tangkap cintan ngan lu lisa!

dah,jom bikin konsert,
>,<

hadapi dengan senyuman
semua yang terjadi biar terjadi
hadapi dengan tenang jiwa
semua kan baik-baik saja

bila ketetapan Tuhan 
sudah ditetapkan, tetaplah sudah
tak ada yang bisa merubah
dan takkan bisa berubah

relakanlah saja ini
bahwa semua yang terbaik
terbaik untuk kita semua
menyerahlah untuk menang

selawat jangan lupa.:)
p/s:makin busy makin kuat pulak nafsu nak ber belog ye.haishh..~




keranamu ku sanggup.


jeng..jeng..jeng...
cer teka..cer teka..
pengorbanan apakah yang terbesar ika buat untuk final nie?

a- menelan kismis beribu2 tan..
b- berubah ke masjid setiap saat
c- ouh buku kau lah nyawa ku.mari berpeluk setiap ketika.='')
d- kau pikiaq lah sendiri!

jeng..jeng..jeng..ini dia!




facebook
Hi Zulaikha,
You have deactivated your Facebook account. You can reactivate your account at any time by logging into Facebook using your old login email and password. You will be able to use the site like you used to.
Thanks,
The Facebook Team
Sign in to Facebook and start connecting

To reactivate, follow the link below:
The message was sent to hard_forwhat@yahoo.com. If you don't want to receive these emails from Facebook in the future or have your email address used for friend suggestions, you can unsubscribe.
Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303


CLOSEBOOK.no FACEBOOK.sekarang jugak menghadap dunia realiti
face buku real sekarang jugak.wuwuwuwuwuwu.
lepas 7 hb kita ketemu ya sayang.
i tinggal u kejap je.mari bercurang bersama encik final
ouh,nerd nye aku.ngahahahaha.

p/s:symptoms wajah2 penghuni rumah bahagia memang harus cermin di muka sendiri je.T.T again ika.AGAIN!habislah carry mark food analysis aku.grade final apa cita?nangis guling2 lah camni.padan muka ika.PADAN.sila main lagi.sile tidur lagi.sile berangan lagi.sile mengedik lagi.sile update belog lagi yeeee ika.sepak diri sendiri sekarang nak?grrr~~~~~~ @,@

motif? ayah.malas belajar dah lah.nak kahwin boleh?ngahahaha XD
calon?aiyakkkkkk..*speechless*






besok nak test.kite harus degil untuk terus menulis.='')

sangat lama tak mengetuk keyboard untuk mencoret sesuatu disini.
heh.apekan daya.masa sangat lah menjelousy kemesraan kita kan beloggg..
conass fud analysis, medical nutrition theraphy, OSPE food analysis, conass anatomy physiolgy yang menanti 'SANGAT MEMBAHAGIAKAN ZAHIR LAGI JUGA BATIN' . ='')
batu belah batu bertangkup...sekarang jugak tangkup aku..ngaaaaa..DIAM SEKARANG!

nak coret sesuatu...
tapi kalau post video sampah aci tak?T.T..boleh lah BOLEH
nak post jugak.taknak tengok sudah.

video

takda maksud lain tibe2 buang tebiat masuk video selain nak announce konon dah jejak pulau kapas
*psstt..suara i sangat kebudakan di sini.itu bukan suara komersial sebenar*
heh.ingat korang heran.ye tak?-_-"
nak ce citer lagi..sobsss.

no make up.no mirror.hamek kau tengoklah gambaran diri sebenar sekarang jugak.T.T

khamis nanti ika asuh jari lebih rajin update ye!
wish me luck.fuhh3.
semoga encik adzim menghentikan penderitaan kami dari segala macam soalan yang menyenakkan otak rasa nak hambun soalan masuk tong sampah.
ok,BYE!

yo soy ika la fiya kena study sekarang..shhhh~~~~


hello hello everyone...juz a short simple mample dimple ape ple ple lagik?;p
saye tgah sangat lah bz nak dekat2 study wik ny..semangat insyaAllah dah kembali balek.
emotion je kadang2 up n down.kadang2 rase cam uncontrolled je kan kat diri sendiri.
its ok..i noe, its reli need tyme to heal everything.insyAallah,Allah maha adil.bahagia tu mesti datang kemudian.
im looking forward..oyeah3!!!!*ika,kalau down lagi pasnie siap!*
tehehehe...ohoo..sebnanyer nak cakap malu kan emo2..jwunk2 siot gile kena bahan kan.
anggap je lah itu datang dari ketakwarasan saye dalam mengawal emosi ye.
darah muda biasalah.ecehhhwahh.haha
nanti kite update laen eh!;D

can we b friends???=)