23rd bufdey..SWEET VIDEO from incik boyfie:')

tak penah update sal bufdey dengan riang gumbire gini.
tapi sal tetibe rase nak mencoret 
terus laju2 cari belog nak tempek kebahagiaan hewhew
untuk tatapan anak cucu malah cicit i di mase depan
insyaAllah ,umur panjang=')


to my other half, my sweetheart, my dear,
tenkiuk tenkiuuu tenkiuuuu
for the suprise sweet video ever3!!!!
and kat geng2 beliau yang gigih mmbantu farah ,tqa, topek yg comel2 belake.
rase cam nak ghigit2 je korang nehh taw!!tsk tskk=')


and of course thanks jugak untuk 'mee goreng' u yang tetibe jadi blueberrychiz SR tu kan.ahakkzz='D

tataplah video ini i suke giler sumpah rase nak tarek ayah suruh jadi wali skrg jugak bhahaha gatal tak menyempat haha:"D


u sangat comel okey 
even i salu tuduh u x pandai beromantik kah3
ehem.you, listen to me....
i..i..i..errr i love you, farihin fattah*blushing*

opss terjiwang pulopp kekekekeke='D
bye!lari laju2 sembam muke kat lantai MALU=.='


the 2012 raye.the kueh raye.the gambar raye.

4/9/12...hari raya ke berape eh? HAHA dah tak ingat dah. sebab kehidupan dewasa ini dipenuhi kesibukan melampaui batas.hewhew.bahagia ade kat besut.dah tak ingat dah dunia luar..!:P

so then, hari raya still kat gombak hari tuu, meriah even tahun ni rasa paling coolest, tak kesah ade baju raye sehelai pun.and one more thing tak beli tudung raye pun.mix and match sahaje tudung kuliah yang bertahun2 peram dalam almari tuu xD INI SERIOUS.kahkah.rasa best sebab dah pandai x kesah sangat benda2 dunia ni (:

umi, the sweetest creation in d world=')

sisters.apart from that, dy ikut muke bapak, kite ikut muke makpak.kehkeh:P

hero2 kurang gagah.hewhew.ayah.me miss you.paham tak?wuwu=')

btw...since two weeks before raye aku dah start practical kat hospital besut..nak tahu, sebab semangat nak buat kuih raye.aku sanggup ulang alek balek umah setiap minggu sebab nak teman umi wat kuih raye.!HAHA
umi lah, salu taw col buat cerita sedih mengadu takde kawan nak buat kuih.sanggup ni naek trun bas 9 jam semate awak tuu umi.hewhew.comel tak umi?peluk kang kang!hihi
 

ni semperit.cherry takde.letak love love hewhew

ni biskut ape tah.tapi d taste is nice.love lagi.erkkk=.='

tart nenas buatan tangan amatur kuh setiap tahun.hewhew

gambaq goyang..satu gamba jaa.tibai laa.cornflakes madu..perghh tahun ni sedap siyess=')

my crystal ball.kalerful.kamera ni gmbaq tak terang laa.abil je duk ulang alek sepinggan2 makan.adek2=.='


eh ade gamba raye lagi kah?haha.see mase raye aku ngan atok sebuk tengok buku resepi.haha=')..ni atok i .die mamak taw.ade darah mamak gitewww;p       




tahun ni semua kuih pun kena bancuh sendiri, tekap sendiri, bakar sendiri.umi?owh die teman di dapur bersembang je.haha.cehh dengan alasan aku dah besar.kalau asek duk tekap je bile nak pandai!haha.banyak lagi kuih laen, terlupe ambil gamba je.tu je kot cerita raye?>,<


eh, ni post raye ke post kueh raye?haha.seriously, jiwe kuh dah maken jatuh cinta dengan dunia masakan.=').baibai!