Saturday, February 19, 2011

LADIES NITE.malam kite2 aje.

ok, mase ari kamis malam jumaat lepas..(17/2/2011)
kolej kitorang ngan hepinyer organize satu event..
tapi..tapi...mestilah untuk gugurlz jek..LADIES NITE ok.
boboyz?pergi kau ke sane.jgn mengacau wanita2 jelite d sini.kah3.

malam 2 sgt meriah siyes aku citer kat kau.
rugi besa guys x ley join.
ngn persembahan yg howt mehowtz..
fashion show...woo.wooo..santek nye..nak mintak no hp bley?;p
kau pk sendiri lah.malas nak citer.
sek baek xd kamera yg allowed
*k.afy,u comel..hot weh!*
n those yg amek gmba pun tyme dah sempurna tutupnyer:)

ok,at dat nite..xdelah ramai sangat gugurlz yang join kan..
al maklumlah..
adat students...kalau kite x wat event..memekak2 tlolong2 membebel x puas hati.
n bile dah wat..see..bape kerat je yg nampak batang hidung..alahai..
x kan lah nak spend satu malam pun kau nak bagi alasan nak study kak?
kitorang pun student n lagi belambak keje kalau nak taw.
bile dah keja t..trust me,korang yg akan rugi sal x betol2 enjoy idup u.
huhuuh.

bebebbebebel..bebebebebel lagi..
dah lah nak upload gamba je lah camnie.sile tgk.
i x mngancam.xyah sibuk tanye knape.
ajk program x ley join contestant pun.
mgkin kerane itu selekah.tsk tsk-_-"..*alasan2*
nak mekap pun sal ketumbit doc x kc sgt.*alasan lagi*
ouh,apekah dosakuh.
kau buat kuhh begini.
ok.shadap kau wanita gemok.
sile upload skrg!-_-"




ok.mari kite berdiri tegak mnyayikan lagu negaraku.
ok,bongkok.nyah kau ke pusat serenti.^o^


ini bukan tempat ladies nite.ini rumah.jgn salah faham.balek2 dikerah
'ika,jgn bukak tudunglagi!jom kite photogedix.@_@'

due individu penghasut terbesar photogedix d dini hari
kholiduuuu~~*makharaj mesti tepat* n miralus.;p
khaliduu nie pandai mgaji ok.
eh,ape point ckp camtu.



tibe2. housemate balek.bawak lah beberape bijik belon yg dirembat dari ladies nite 2.eh eh.teruje nyer korang.belon teros jadi subjek utame amek gamba.




gamba ini yg kali bape ntah baru jadi.
nak jugak amek gamba sambut2 belon nieh.apentah,
tazkirah sket.

gamba pembawe belon.ouh,anne sgt howt!!!
i jelex~~~~



pasal jelex.pun nak kembang2 kan baju. cam anne.
tapi baju kuncup.
go back n pektis.sile malu mengaku diri sendiri skrg

emm..btw,gamba kat event as i told earlier,
sgt diharamkan.jadi hanye bape keping je amek tyme kat sane.
yang ade pun kat bilik je.bilik2 pun jadilah.janji bertempek muke kitorang dalam camera.


baju ina santek.die pun santek.:)



diet's gugurlzzz..^^,
 ok,sok ade test pendidikan& promosi pemakanan pesakit.wish me luck.sekarang jugak tutUp lappy.BELAJA SEKARANG!

p/s:kredit 2 my bestie,kimi kimon sbb kc idea nak wat event bez cenggini.n sume yg sporting attend.next sem ayuh lagi!^________^



bajet model itu wajib.;p





9 comments:

.:sao:. said...

nice

zUlaikha rAzak said...

thanx!:)

Saiful Bahari said...

nk ngorat mkcik tua baju belang bole?ha3

farah hafizah said...

ahahahhhahhhhhh!!!ingat pakai bju belang tegak anda boleh nampak mcm adek beradik tiang ke?jgn la amek gmba smpai kaki kalau nak nmpak lg howt lain kali okayy~ngeee..ini pendapat seekor yg tak berape nak tinggi jugak..mahukan lebih,serahlah kepada yg pakar..:P

farah hafizah said...

p/s:saye nmpak ade org pakai cekak2 kau tuh tyme nak gi makan tadi.haha!ngek gile,takat nak jalan2 carik makan kat kedai murahan mengisi perut bebunyik lepas maghrib,baek takyah kan kan kan??

afiq zulhilmi said...

cantiknya dia.. xmpak pun ketumbik.. bergaya sakan nmpak dah mcm kuda belang la awak

zUlaikha rAzak said...

epul:haha...makcik tue belang?kuajaq hang!dush3.haha

zUlaikha rAzak said...

paah:mane bley tgglakan kaki!kakai i aset ok.kah3....tiang kau ckp ak?heh..model okies.kah3 lagi..

ye e??jadi nak tiru dak 2 lah nak g mkn ny.mari kite pkai cekak sekali!

zUlaikha rAzak said...

abe:haha..kude belang awk ckp sy?/dush3 jugak!..btw,thnx 4 ur compliment..:)