post emosi bulan separa penuh.

Salam, 


lama gilerrr wa tak taip kat sini derr!!
al kisah lappy buat hal, google ape kejadah tak kasi aku even nak log in belog, twitter (ecehh gebang ade twitter lettew) dan medium hiburan seumpama dengannye. Nasib facebook still boley bukak, terase lah masih remaje jugak hewhew'




so, dah lame tak hupdate nie mak malas nak coret panjang lebar (padahal memang uncontrolable pun idea curahan bak sinar bintang takkan padam, wah giteww puitis.kehkeh)...




just gebang pasal diri, life so far hokeyy( bajet artis), pakwe sihat (sifat gedik sungguh mazmumah), tapi sesuatu je tak hokeyyy..




ingin menegur sesuatu yang aku rasa tak perlu aku fikirkan pun, because wasting time nak fikir sesuatu yang menyemak kepalehotak, serabuutt.serabutttt..kerja membukit lagi. tapi satu je lah nak pesan kan....




kite ni kadang2 memang lah suka orang pandang baek2..so so giteww kat kite..lagi lagi yang tersayang kan..TAPI,  kalau nak suruh orang kesayangan kita pandang baek, mulia, penuh sifat mahmudah pun, mungkin tak perlu lah sampai nak memfitnah orang untuk satu benda yang orang tu tak buat pun kan. its hurt u know. kau dah pernah buat orang tacink2, robek sana sini, dahtu tuduh orang tu yang buat taik kat kau?is it fair? taik akan dibalas taik.tak mintak.tak payah karma.pesan aku, belajarlah jadi manusia yang matang.it is more than enuf.stop playing games. be a MAN. 


chaoow!


p/s:banyak betul ragam orang kat dunia nih kan..letih kengkadang.okey fine. diri senirik pun x perfect,cubit diri sampai pink.kbai!