Friday, September 14, 2012

23rd bufdey..SWEET VIDEO from incik boyfie:')

tak penah update sal bufdey dengan riang gumbire gini.
tapi sal tetibe rase nak mencoret 
terus laju2 cari belog nak tempek kebahagiaan hewhew
untuk tatapan anak cucu malah cicit i di mase depan
insyaAllah ,umur panjang=')


to my other half, my sweetheart, my dear,
tenkiuk tenkiuuu tenkiuuuu
for the suprise sweet video ever3!!!!
and kat geng2 beliau yang gigih mmbantu farah ,tqa, topek yg comel2 belake.
rase cam nak ghigit2 je korang nehh taw!!tsk tskk=')


and of course thanks jugak untuk 'mee goreng' u yang tetibe jadi blueberrychiz SR tu kan.ahakkzz='D

tataplah video ini i suke giler sumpah rase nak tarek ayah suruh jadi wali skrg jugak bhahaha gatal tak menyempat haha:"D


u sangat comel okey 
even i salu tuduh u x pandai beromantik kah3
ehem.you, listen to me....
i..i..i..errr i love you, farihin fattah*blushing*

opss terjiwang pulopp kekekekeke='D
bye!lari laju2 sembam muke kat lantai MALU=.='


8 comments:

Cik Ija Akmal said...

happy birthday kak ieka.wah,untungnya dpt boyfie mcm tue :)

zUlaikha rAzak said...

tq ija!!haha ye kowt..doakan kitorang eh:)

Just.A.Blogger said...

pewitttttttttttt

bila kah kad jemputan kawen nk smpai kat aku ni? slang tganu tu dh pass..mak mentua konfem jatuh cinta dh ni...hik2

zUlaikha rAzak said...

shimon: hak3...

kad kawen bakal menyusul insyaAllah, kalo kau sapot lagi cpt menyusul nehh.haha.

mak mentua?gulppp tros gerun.kah3

Qaseh Puteri said...

piwitttt...!!!!

Hepi bezeday!!!.. auwww auwww... sweet..

zUlaikha rAzak said...

heee..tenkiukkk adek maness:)

Sembang Kemas said...

amboi.rupanya ko dah berpunya ek.senyap2 je.

btw happy belated bufday.sori la bz tak sempat nak wish awal2 ek

ngosh ngosh!

zUlaikha rAzak said...

haha,ngosh.dahtu takkan aku nak masuk kan kat tv semate dah bpunye.ngosh ngosh haha

tenkiukk.jom celeb same.kater bday dkt?hewhew