Wednesday, January 5, 2011

post mengelabah

eh,sape jekake di atas?ohoho..
eh..mengelabahnyer perasaan diri sendiri...
ade ke plak dah 5hb baru tgedik2 nak tulis pasal benda nieh kan..
X KIRE!!!!
apsal sume org bley tulis ika x ley plak.kah3..
pssttt...malu nieh..disebabkan dah jadi raje pemaisuri pemalas nak on9
n encik berokband bgolek2 sensorang dalam almari.dahtu x update.bahsya!tbaek weh.

asal sume orang cam riang gembire je update sal azam 2011???
nak buat jugak lah..~~~~lalalala..
*mode kegedikan bkumandang dgan jayenyer*

nak list azam nieh.cepat bacer satu2...

  1. foremost, nak masuk dalam senarai deanlist lagik for the next next sem..ngeee~~
  2. nak belajar masak..*azam setiap tahun yang las2 keputusan same jugak, masak megi n air je kan pro?*..ceiitt...jangan gedik nak kawen lah camnie weh..
  3. nak jadik setia lah..setia?erkk.ika...xnak layan soklan murahan k.lalala~~
  4. nak tukar style..pliz..pliz...im hunger for d new refreshing style..kebaboooO..tulun ajar saye agar lebih tidak comot,mekaceh.
  5. semoge tahun 2011 jauh lagi baek dari tahun seblom2 nyer...amin3..:)
  6. lebih utamekan semua kesayangan...family shud come fes..:)..dah x bley kuat majuk gedik lari2 nages dalam bilik dah.cepat belajar matang.22 tahun dah woi.opss..bocor sudah umur beta.;D
  7. last,boleh x nak azam kedingkan badan,biar lah.saye rase keding itu santek.hihi


FAMILY IS PRECIOUS..(:


itu jek...post pendek nak warming up pasny i datang bebel2 sampai u'olz juling2 mate bacer okies?
daaa~~~~ ^^

last but not least:
 ~If you fill your heart with d regrets of yesterday and the worries of tomorrow, you have no today to be thankful for~

so...
sepet:)


p/s:gmba bersame jejake diatas,hanyelah kegdikan semate2..ditambah permintaan sang jejake yang juge mengedik mahukan wajahnya di dalam belog ini.kah3..muaz..my eva bff...bff selame2..itu jep.bye!

9 comments:

Sachi Asukai said...

ohoooiii santek!mane link aku nih?takde pon kat sidebar =.=' rinduuu gle ko weh...seyes....!nnt aku gi UPM serdang..insyaAllah next week!syg ko weh..aku rindu..bufday present ko tguh dlu ek. xtaw nk beli ape..hiks.ko cdg?

p/s: jgn menggedik nk keding eh zulai!ko tue da mantopppp cantekkk gojesss gle daahhh syg!!!^^

ika said...

haha..angah santek...ade je lah link ko kat sidebar..cube tgk betol2..tqa m3x mlake 2 ko lah..haha..cantek jelite gojes..kc je pape..ak yakin ko mmpu beri yg tbaek.kah3....

balas p/s:hahahaha..nak jugak!nak kurus dari ko!!!

konon bff kau said...

woi jahat..aku suruh kau buat post pasal aku kate takde mase lah ape lah..psl muaz blehh pulak..kau mmg...

zUlaikha rAzak said...

hahahahahahaha..woi cik kuat jelex..sile lihat gamba kat side bar seblah.tercongok pics ko ak letak..nnt lah dear...sorg2 k..sile amek no giliran.kah3

konon bff kau said...

gamba tu kalo org dok syok tgk muke kau takde org prasan aku pon..nak watpe!ceh!huh..

Atsuko Ichirou said...

eh, betol ke bff je??
nak knal bole??
hihiii
(sambil tegedik2 gak)

sengal ke aku? said...

hai senior yang jelita!gudluck dalam mengejar dean list setiap sem.

zUlaikha rAzak said...

atsuko:haha..beto lah! nak kenal?bley je:)

zUlaikha rAzak said...

hanif:haha..thanx junior cute!u oso ok?:)