Saturday, January 29, 2011

ppl,where's ur respect?



home swit home!oyeah3...
nie bukan nak citer sal betape heaven nyer duk umah..
cukup coretan pendek sal satu insiden mase benti dalam perjalanan pulang ke kg halaman.
tempat kejadian:rumah rehat chendor,pahang.

nak di wat kan citer nyer....
disebabkan sume orang cam berlumba2 nak balek umah tyme CNY nieh.
so..umah rehat...surau2 yg b4 ny lenggang pun penoh.
toilet kau takyah cakap lah.mesti lah beratur panjang cam tgah year end sale jek!

toilet o toilet.bayar pun kena baya.yg bley pakai pun 2 toilet je,.
tue belom sentuh sal kebersihan ..n anak2 kucing yg bertebaran.
haishh..geli meroyan mak nyah~~-_-"
dahtu bab kena beratur kalah panjang beratur tyme ari senin tyme sekolah dulu.
ok.itu aku x kesah.tapi siyes..dah lah kena tggu lame.
.dgn hujan kesejukan ketidaktahanan kekencingan.
tibe2 ade sorang makcik nieh.rilex jek pintas ke depan.
ok.aku n sorang minah comey sorang yg beratur depan wat dunno je.
 ingat makcik nie juz nak usha pot toilet mane g baek an.

sekali biler tyme minah cute depan ak nyer turn masuk..
rilex je makcik nie potong.dahtu wat muke x besalah.
dah lah b4 masuk siap complain memacam.kater koto lah.x suke lah.

wut the...=XXX,,ok..stop ika.
juz x sedap r an.org dah tgu berjam2...makcik kalau x tahan sgt nak melepas pun..
sabar..cakap..mintak izin leklok.anak mude skrg baek je makcik.takyah lah bile dah kuar pun wat muke belagak bajet mak datin makcik n tolak2 org sume sal nak kuar dari sane.

MAKCIK,budi bahase amalan kite..teettt...
kalau yg tue pun perangai x semenggah camnie.camne nak tgk yg mude pangai molek2 rite?
kate 1 malaysia.yg tue dihormati yg mude disanjungi?*betolke nieh?haha*
fikir2kanlah..peace..y^^,

spesel kepade MAKCIK yg sy x bminat pun nak kenal 2.
rase nak solat hajat 40 hari 40 mlm suh makcik terbacer belog sy 
n nak smpaikan satu pesanan................makcik tgk bawah skrg.!


     lotz of advices,
 >ZAR>*meh jumpe kalo xpuas ati*












                                                                                                                   

8 comments:

afiq zulhilmi said...

marahnya cik ika kita ni.. sabar2 jgn marah2 nnti x comel..hahaha

ASRUL ANWAR said...

lenkali sound je tepat ke dahi m.cik tu, bya dye malu..jdkan pengajaran.. *devil face* LOL

zUlaikha rAzak said...

abe:haha..bukan marah..juz menegur...hidup kena hormat sume org awk...dunie ntok sume:)

zUlaikha rAzak said...

asrul:i wish i could...pasal dy dah berumur..i still respect..tp jeling2 jugak.haha

.:sao:. said...

byk2 benda aku leh sabar,
pantang btol aku kalo org potong giliran.
leh bikin gua cpt hangin huhu.

sengal ke aku? said...

mak cik tu dah tak tahan sgt kot..
kalu dia tunggu lama sikit, boleh terkencing dalam seluar..
baik malu potong line dari malu kencing dalam seluar..
kn senior??;D..

zUlaikha rAzak said...

esah:haha..hangin2..lu kentut je sah.kompem dorg lari lintang pukang.kah3

zUlaikha rAzak said...

hanif:hahaha..junior punye otak baek mmg jujor abes...mungkin juge...tp x salah kalau nak bukak mulut n mitak soapn ng org dulu kan?:)