Saturday, March 5, 2011

DIETITIAN LOVE VERSI IKA.

ok fine, dah janji banyak kali xnak tulis perihal kehatian dalam belog nie..ok x kesah.nak tulis jugak.nak tulis jugak...

rase sangat nak ke depan menggantikan dr luv.kasi ceramah kat pngune hati sedunie.

1) biler gf awk sdey...dy cakap dy sdey..dy ckp dy tensen..dy ckp dy feels alone..means dat...she wants u be right besides her.kalo dy cakap xnk burden.ok,2 tipu.sebab dy nak uji awak caring x kat die.

2) biler gf awak senyap tanpe seribu bahase...dy nak bagi ruang..dy nak tengok..sejauh mane c bf yg dulu duk 24 jam roger b4 dapat..nak cari dy balek skrg..laki chipsmore.heh.cepatnyer perasaan berubah.

3) kalau gf awk sek majuk je.rase nak bagi penyepak serba salah lak kan.dah syg nak naek tgn x lah kan.jgn emo lu bro..lu cube col dy teros.tanye..ape yg dy nak..hah kalau bley jumpe g bagus.setakat nak msj bderet..kau ingat bley setel?ok sile timbus muke dlm pasir dalam2 je camtu.

4) pompan suke sth yg seprise.xd lah yg smpai skt jantung. 2 kau tanggung sendri.anak dara org weh.ok,camnie..cube lah buat2 swit even kau sour jek pun.setakat nak layang kad yg ko copy paste kat google ayat karat sental ngan coke pun x lut.x kan susah gak bro?bukan nilai harge yg dorg tgk.cukup nmpk ikhlas.*wink3*

5) again, jgn jd CHIPSMORE.ok biskut laen pun x ley gak.means dat..camne kau treat dy b4 kau dpt dy.cam2 lah dorg akan expect kau sampai biler2..MASE yg kau rela spend ngn dy lbey dr intan berbukit belian sejambak dan bunge seketul.

6) pandai pujuk sket heh.kalau dah sorang tgah emo.xkan sorang pun nak hekot.mangkuk tol.love is ol bout gives n take.bagi sket dpt sket ah.

7) pompan hati cpt caer beb..lagi2 ngn org yg dorg syg.siyes nieh..ak x tipu..T.T.eh,ok jgn mengediX.sile troskan huraian.ok camnie.kalau kau rase dorang laen macam je.teros..TEROS mintak maaf...wat2 lah cam kau rase bersalah nape dy sdey emo2 hari 2.siyes pas2 dorg mesti ok lek.

8) pompan ske kne kejut subuh!kne col b4 tdow.n ape2 lagi benda yg kau nampak bodoh childish gile awek aku nieh hape ntah.ok.dorang rase contrast.dorang akan appreciate n baHAGIE dpt org cam korang.ok dah reveal dah.buat taw.

9) jadikan dy org fes..fes ntok segalenye.gtaw dy ko nak g mane.ko watpe..dorang akan rase..wah pentingnyer aku..wujudnyer aku kat hidup pkwe aku sorang nie.nak syg sampai bile2 lah.ok,camtu.

10) rlationship harus saba..harus tabah..harus kuat..kater nak fokus ke dpan ok dah jumpe tok kadi dah.saba harus taw!

las but not least.DR LOVE eh silap. DIETITIAN LOVE.. nak cakap....

~We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find. <3~

~DO APPREACIATE PPL SURROUNDS US.FOREMOST D 1 DAT WE LOVED.BECAUSE ONCE WE LET THEM GO.THERE'S NO TURNING BACK,LIVE WITH REGRETS AFTERWARD.~


There'll b comes A time in life where we find the heart we're looking for.

eh,sy single lagik.;D

4 comments:

farah hafizah said...

alahhh..gamba esah je??

Saiful Bahari said...

makcik ni macam ade experince je..haha

zUlaikha rAzak said...

paah:haha..yeeeee..sooner o later ak letak lah pic ngn kau plak!haisshhhh

zUlaikha rAzak said...

epul:kah3...maneade..maneade..xnk mgaku pun.lalala~~;p