Monday, April 11, 2011

besok nak test.kite harus degil untuk terus menulis.='')

sangat lama tak mengetuk keyboard untuk mencoret sesuatu disini.
heh.apekan daya.masa sangat lah menjelousy kemesraan kita kan beloggg..
conass fud analysis, medical nutrition theraphy, OSPE food analysis, conass anatomy physiolgy yang menanti 'SANGAT MEMBAHAGIAKAN ZAHIR LAGI JUGA BATIN' . ='')
batu belah batu bertangkup...sekarang jugak tangkup aku..ngaaaaa..DIAM SEKARANG!

nak coret sesuatu...
tapi kalau post video sampah aci tak?T.T..boleh lah BOLEH
nak post jugak.taknak tengok sudah.

video

takda maksud lain tibe2 buang tebiat masuk video selain nak announce konon dah jejak pulau kapas
*psstt..suara i sangat kebudakan di sini.itu bukan suara komersial sebenar*
heh.ingat korang heran.ye tak?-_-"
nak ce citer lagi..sobsss.

no make up.no mirror.hamek kau tengoklah gambaran diri sebenar sekarang jugak.T.T

khamis nanti ika asuh jari lebih rajin update ye!
wish me luck.fuhh3.
semoga encik adzim menghentikan penderitaan kami dari segala macam soalan yang menyenakkan otak rasa nak hambun soalan masuk tong sampah.
ok,BYE!

yo soy ika la fiya kena study sekarang..shhhh~~~~


6 comments:

afiq zulhilmi said...

petak apakah yg sedang berjalan.. petak boleh berjalan ke awk????

Saiful Bahari said...

haha..rilex la dulu,taip banyak2 lagi.biar sampai tak study.haa

zUlaikha rAzak said...

afiq:hahahaha..ngosh!bia lah..saya bukn host betol pun.mestilah x pro..
-_-"

zUlaikha rAzak said...

epul:hahaha..jahat eh kau.saje lah 2 suke tgk ak lingkup.haha

afiq zulhilmi said...

hahahahaha..1st time sy dgr tau.. xleh tido mlm pikir ayat 2..hahahaha

zUlaikha rAzak said...

hahaha..nmpk sgt lah saye mmg pyumbang kebahagiaan awk kan kan.hahaha