Saturday, April 23, 2011

ucapan khas dari beta.

jejaka and gadis paling hangat.EH?=,=

kite panggil ini sebagai contoh imej sebenar pelajar.o_o

jadi apa motif kedua dua gamba di atas.macam pelik je caption.ngehehehe..
isya pun dah masuk nieh.jadi harus menaip dengan pantas.zassssssss~~~

helo guys,
sihat?hik3.ok jangan bergedik lagi.disebabkan takda kemudahan nak hantar2 gamba dahtu kirim kiriman ucapan gudlak buat final kat paper cam korang kat luar negara salu serbu nak buat untuk ucapan raya kat family serta kekasih2 kat malaysia,jadi belog lah solusi terakhir.=')

adekah mase mule berlatih jadik sprinter sampai x sangke esok dah final?ngaaaa~~
hey you, gamba fes= my luvly classmate.buat betol2 taw.kita boleh punye.sem depan dah masuk las year for theory.so.marilah menghabiskan sisa sem yg berbaki dengan kesinaran penuh bulan penuh kejayaan.paham tak maksud ayat aku nieh?HANGGUK SEKARANG.haha.

second pic= to my luvly junior.adek2.kak ika wish u'ol terbaek punye.untuk both subjek fud analysis and anatomy yang kite amek same same tu.korang rilex2 lah ek.jangan lah perform bommm senior pun surrender.kasi can senior lak lead mark eh.haha.syaitonnirajim gile menghasut.jangan2 kite wat n skor yang terbaek sesame k.hehe^^,

to sume blogger juga, weh gudlak taw.kite dah usaha an.sekarang sile angkat tangan beramai2 mari saya mengimami doa.:)

"ya Allah, terangkanlah hati kami dengan cahaya petunjukmu, permudahkanlah urusan hidup kami baik di dunia mahupun akhirat, permudahkan urusan kejayaan kami di dalam peperiksaan,berikan kami kejayaan ya Allah.sesungguhnya hanya kau satu2 tempat kami meminta."amin3 ya rabbalalamin,"


chaiyok!gambatehh!!!

p/s: post takda kena mengena kat budak2 UMK, UIA.taknak kawan dengan orang yg dah honeymoon awal.T,T

satu lagik, khas wat eky lala not et al, sem nie jangan wat eksperimen dah taw.eksperimen fudanalysis cam dah lbey dari cukup jek.hihii.jangan mara haa t kena jual..i juz concern n care bout my frens.:)


15 comments:

::ecam:: said...

tq bro coz concern sesangat tapi...tapi...tapi...sob..sob..sob

emynur said...

haha..oleh krn sy ni fotografer dan bkn pemuisi, sy akn komen part gmba je ok!

gmba 1st: sgt obvious,skali imbas je dah nmpk ko la sbg surirumah family ni d samping si ayah (famox) sbg ktue kuage..keh3 ;p

gmba 2nd: d ctu dpt dilihat al-ustaz al-firdaus sbg guru kls (ala2 gmba kls kat skola) bsame murid2 nye..bleh x nk ckp u ol Sk*ma?? hik3.. ;p jgn mare ye...gurau aje..

last bt not et al,, thanx ye..mari kite bsame mnuju hari bhagiie yg mnanti d sne..ku tggu mu d pntu syurga.. =)

Afyfa said...

Kak Ika!!!! Gud luck... Gud luck to all gak..do ur best!!!

.:sao:. said...

aku ko xnak wish?bdk ukm mane honeymoon lg weh.. :p
gud luck ye!jaga sket pemakann ko n waktu tdo ko..jgn freak sgt..kesihatan badan no1..

farah hafizah said...

woyy..esah!umk laa..kau bace bebaik sikit.

[i.dont.know.who.i.am] said...

gud luck kak ika~~ hihi

Amalina 'Izzati said...

wahhh!!! xie2 my luvly senior...
p/s: ktorg x sk***a..pown..haha

aishah rahmany said...

akak..very gud luck for u..wat yg tbaik, chaiyok!!

zUlaikha rAzak said...

ikram:tapi tapi tapi apekah?????sobsss..T_T

zUlaikha rAzak said...

emy:hahaha..ngosh!!!sile jgn mengosip kan ak ngn famox lagi..adekah nak jadik paparazi lak skrg?haha

zUlaikha rAzak said...

k.afy:wahh..terharunye makk..sobss..mekaseh syg.syg u k.afy muah muah

zUlaikha rAzak said...

esah:haha..ngosh.ak ckp sal UMK ok.bukan UKM.booo

zUlaikha rAzak said...

paah:haha..rilex2..emo sgt dy.haha

zUlaikha rAzak said...

shimon:haha..mekaseh bangat ABG shimon!!

zUlaikha rAzak said...

amal:mei guanzi junior!!!!s***a lah.abg emy yg jgn .xtaw xtaw.haha