Wednesday, July 21, 2010

dun READ,if u hate me!

mase dulu2..mude2...remaje2...mentah2...putih2...kurus2.....selebet2

aku kan..
aku kan...
aku kan...

tibe sangat teringat  time kelas BI kat matrik...sangat geli ny..nape diri sendri jadi pelajar insaf sedunia ingat sal kelas ny..theee...

mase matrik..aku ade klas bi..ok.fine.paham.annoying gile nak show off,cam kau takde n tak penah masuk klas bi plak kan...tapi ny aku ade satu cite..kinda not really important...tapi wat baek sikit lah kan..jom kite kongsi ilmu..teacher bi aku yang ajar..dy blaja kat UK kau..mantap gitu..berabuk fuh3 je skipping speaking london..keh3

excuse me,i want to powder my nose.
translation:eh..ny bukan maksud..mintak izin,aku nak tempek bedak kat idung aku..bukan ..bukan..the real meaning is....mintak izin,aku nak g toilet..hehe..sile pektis.nampak hebat sikit,takyah lah gune ayat ,excuse me,may i go out to the toilet kau yg dari zaman tadika 2..kah3

maintenance engineer.
translation: e'ehh..pandainyee..anak sape lah yg jadi engineer ny..bangge kau anak jadi engineer..kalo boleh,nak kenduri tiap2 hari..beli speaker plg dahsyat dalam dunie..wat pngumuman anak jadi engineer..kunun lah kan..tapi..tolong jangan tertipu..kalo d UK..kau denga ade org ckp dy keje maintenance  engineer..maksud dia..dia adelah sorang CLEANER!..bagus org2 UK nie.cover meletop..haha:)

comfort woman.
translation:mungkin tak payah nak di elaborate ngan lebih gembire..well..i guessed,u guys..already can catch d real meaning rite..ewah2..speaking dah ika ny..gombak 2 kat UK area mane eh?haha...well..
comfort woman = prostitute...or..mistress..or...gadis2 idaman lebih kurang kat lorong haji taib:)

hehe..btw...ade lagi some words...tapi kite share pelan2 k..jangan gelojoh..t ilmu x lekat..;p...i've got another meeting tonite..so dat..x sempat nak bebel lebih dalam..siap ah korang kalau aku ade free time..tulis bia sampai orang muntah nak bace..*psiko abes;p*,..till then,readers..t.c yarh!!

p/s:dun read if u hate me?ok..fine..admit aku suke n saje wat tajuk emo..haha

2 comments:

aiza said...

leyka sengal! hahahaah...

zUlaikha rAzak said...

haha..bia lah..sengal itu gojes..keh3;p