Sunday, May 15, 2011

majlis anugerah dan makan malam fakulti perubatan dan sains kesihatan uniSZA 2011 =)

Assalamualaikum =)

kalau nak ikutkan aktiviti paling bahagia di rumah bangun pagi solat subuh sarapan wajib kalau tak kena bebel tolong umi basuh kaen sapu rumah harus juge.cover beb, sakgi nak sambung tidur balik.dahtu sambung tidur kroohhh..kringggg..bangun, sile tlg umi masak, mandi?kamon lah.kat rumah je pun.eleleh..cam tak biase jee..alololo..comel je senyum sorang2 korang nieh.waaa..adakah aktiviti terbabit akan berlanjutan selama lebih 120 hari nieh?jadi aku bertekad,aku harus menulis sesuatu jugak.DEMI UNTUK TIDAK MENGHABISKAN MASA SANGAT, MARI!!!.*gebang tak semangat aku?*=p


patutnya aku dah tulis pasal post nie beberapa hari lepas dah.tengok kengkawan yang lain pun dah lama update pasal nie.haishh..tak heran lah, lain orang lain saiz lubang hidungnya, jadi aku berkeras untuk tetap menulis pasal benda nie.ecehh..bunyi macam serius jek kan.teheee..;D

++++++++++

majlis anugerah dan makan malam fakulti perubatan dan sains kesihatan uniSZA
tempat: hotel riyaz heritage
tarikh: 8 mei 2011.*lambat kan aku update;p*
tema: lounge blue..:)
++++++++++++

untuk kali nie, again aku jadi representative course aku, jadi model x berbayar dengan fatah.BAHAGIE GILE beb, aku yang ketot nie jugak jadi mangsa, bagus betol, memang rasa jadi bahan lawak seisi dewan je.grrr.=')



makan ok lah.eh, banyak songeh pulak aku, padahal bile dah habis je baca doa makan cakap sekarang siapa yang bangun paling awal nak senduk nasi takut habis?=')
tak banyak yang berlaku, dinner serius aku tak enjoy sangat, kena cover sini sane bab makan, napkin alas kat kaki asek jatuh je, aku mule yakin aku memang takda bakat nak jadi mak2 datin.sile campak sahaje angan2 datuk, kau kunci cintamu dalam hatiku.T_T,part yang paling best pun, semua orang mesti setuju, yakni part berphotogedix...mule lah semua bajet diva kaulah ratu mari semua press hamek gamba aku hari nieh,kah kah kah

so..lets d picca tell d stories :)
nie lah time aku ngan fatah tue.renek nya aku.tsk tsk


tacink gile c emy bile nampak makanan.kah3.*sabotaj2.*;p

dietitian harus tunjukkan gamba2 yang sihat jek.haha





most of d pics kat atas gamba dengan geng kesayangan aku.ikram je takda,  rasa separuh jiwakuh melayang pergi.sobss..T_T
mati aku dikejar 'datin' keluar statement cenggini.cari maut betol.haha

+++++++++++++


perjuangan mengambil gamba tidak terhenti disitu, sampai di rumah seluruh housemate juga turut dikerah untuk mengabdikan kenangan abadi muke terconteng bersama2.rai dengan najlaa je tak join. rugi kot.yang ini siyes aku cam excited gile! dahla ada background music budak2 lelaki kolej menjerit2 tengok bola kat bawah, rasa cam dorang pom pom boys pemberi galakan semangat lagi kat kitorang yang bergamba nieh.korang ley imagine tak?=")








see, we had a very wonderful moments together.;')

sem 4 boleh dapat camnie lagi tak?sobss.
sebenarnya banyak gileeeeee gamba yang aku nak masukkan lagi, rase huwaaa best nyer gamba nie.gamba nie pun best, masuk kan satu folder yg beribu2 keping nie kang.kompem aku dikecam majlis tertinggi blogspot.demm,jadi aku surrender.T-T
fine, rasa cam dah tulis karangan form5 50 muka surat taknak berhenti, bye!

p/s:korang perasan tak, comment2 orang untuk sume entry yang lepas banyak yang hilang.untuk sesape yang ada post entry 2/ 3 hari lepas lah.pelik kan?:)

5 comments:

afiq zulhilmi said...

ala gambar je byk.. x juling pun mata
awk blog sy ok aja xda pun comment yg kena delete

ASRUL ANWAR said...

waaa..semangat puteri2 kayangan amek gambo...hehe
sapekah tukang jurugambar kt dalam bilik maidam?

zUlaikha rAzak said...

afiq:ye eh???ade lah..yg post sy b4 ny....tgal satu comment je yg laen sume ilang..apekah?huhu

zUlaikha rAzak said...

afiq:ye eh???ade lah..yg post sy b4 ny....tgal satu comment je yg laen sume ilang..apekah?huhu

zUlaikha rAzak said...

asrul:puteri kyangan?wewittt..haha...emm..berikan pghargaan kat kimi kimon..dy lah photographer nyer:)