Tuesday, August 2, 2011

belog saye dah di plastic surgery kan!untunglaa~:))

Assalamualaikum orang kampung!


ok..sekarang ce tengok ce tengokk
ape yg laen kat saye?
eh silap..kat belog nih??
sapa betol teka..meh kasik penampo sekilo
hahaha
ok..untunglah kalau pandai tekaaa
kite manelah nak ada orang sudi nak jengok belog kan..mane nak taw ape yang berubah
..ecehh.ayat mahu taacink je
ade jugak nak kena makan kasut di bulan ramdhan yang lagi mulia nih=')


yang sebenarnyeee..dragon ball memang lah ade lime bijik semuanye, tapi aku heran hape.
post ini bertujuan nak ucapkan terima kasih beribu lemon juta kali kepada adikku sayang kuci2
kerana bermurah hati nak edit belog kakanda beliau ini

kalau dulu korang perasan,
aku punya header camnie kan..haa.yang nih pun dulu beliau yang buatkan-_-"
*nampak beno tak penah berdikari sendiri.tsk.=')*

 ------>



tapi selepas berdetik2 lebih, cam nak hape punye buhsan tengok muke sendiri sedepek besar kat atas
rasa nak muntah hijo sendiri pun ade.tapi aku yang maha pemalas ni mana lah ada masa sayang oii
keja pergi pagi balek malam.dahtu bila ada orang offer nak editkan belog ape lagi!mahu tak hangguk setuju dari pagi sampai ke malam.hek3

kali nih eca buatkan aku gaya ala2 aladdin lemah gemalai ayuu gitu terbang atas kerusi..keh3...overall is nice lah.mane nak dapat weh orang buat banyak kali FREE!:)
nie lah pakar stylish belog kite..jangan mengada nak dekat.die kite punye.ERR??=,=


terima kasih adikku sayang aisyah rahmani.laen kali offer lagi.
akak suka gile2!!!!!!pinky....edit..sume suke!=')
dah besar esok kalau akak jadik kawen ngn khairul fahmi.
eca jadik pengapit okies??:P

ni pulop zetty ku sayang yang lukiskan..santek tak?sape cakap tak  die gemok COP!:p


P/S:..untunglah sekarang.rasa cam ramai gila orang caring n concern kat beta..
tsk tsk..nages lelaju boley?buat surat benti keje pun ada yang bermurah hati buatkan!
terima kasih daun keladi incik :)


14 comments:

afiq zulhilmi said...

awak2.. edit blog sy plak la..hehehehe

cik ija said...

cantik header kak ieka.pasnie suruh adeq kak ieka edit utk saya la pulak..he2!!

Afyfa said...

wah untungnye..nak sain..nak sain.. bukan tuan punya blog.. tapi yang wat blog nie..hehe

Gauss-Seidal said...

wah..comelnya..; )

eca said...

hucthunmmm!!!! ehem..perrghh!!! inteprem besar gedabak gamba beta.. amek tang mate jek ckup la.. bru misteri ckit..hee..ciss!! name mak aishah rahmany lar...ni saje jek nk buat penghrgaan puji bjuta lemon nk mnx free.. pasni bayar.. tak kire!!!

zUlaikha rAzak said...

ABE:HAHAHA...manyak santekk..g lah minx ngan eca tuh:P

zUlaikha rAzak said...

ija:haha..maceh ija....buatkan ntok ija?waahhh..sile kawtim ngn dy sendri ok?untung2 dy stuju nak tulung..hehehe

en.doktor & cik dietitian said...

eyh cumelnye doodle tersebut..pasti pelukisnye sgt cumel..*kah3..padahal parkinson gle..



eyh macik sile la tngok belog smart sy...suda transform..lalala

zUlaikha rAzak said...

k.afy:meh sain ngn permanet marker!hahaha

zUlaikha rAzak said...

gauss:haha..macehh..later sy singgah ke belog sedare pulak n comment ye..:))

zUlaikha rAzak said...

eca:bahahahaha..bia ah!ckp comel.kenalah tunjuk muke gedabak besar!
weekkk..takmo baya..dah tulis entry tacink cukup!!!hahaha

zUlaikha rAzak said...

zetty:bhahahhaa..SS!!!btw thnx lukies...i tharu nyahh..=')



nanti ak lawat k!!!mahu berlari g kije skrg jugak.wuho!haha

Seindah Bicara 2 said...

wow, nice2 blog. anyway, singgah sini yer. =)

zUlaikha rAzak said...

seindah bicara:..hehe.maceh...i'll visit urs later:)