Tuesday, August 23, 2011

edisi bercuti bersama incik pakwe di bulan ramadhan.

saye suka makan asam
eh post nih dah boley jadik pekasam.

*kahkahkah.*

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh sayang2 beta sekalian.:D

lama sudah tidak menempek di dashboard anda.rindu lettewww..hikhik.maaf ye sayang2, kekanda sibuk di medan juang.eh, okeyy.lame sudah tidak menulis, perasaan merepek haruslah berada di persada tertinggi dunia.maafkan kekanda.-,-'


sebenarnyer kan..post nih aku patut tulis dari seminggu yang lepas, entah ape yang meracuni fikiran hamba, nak kate keje idok lah, nak kate uruskan anak idoklaah.jadi?errr..ehem, ok back on d track.ok, seperti yang korang tak berape sedia maklum, aku  officially  sudah menjadik penganggur tegar sekarang.kahkahkah.gelak secara bongkak sebab terlampau jakun, orang lain dah cuti beribu abad, diri senirik baru nak menghayati cuti sem yang diberikan secara murah hati oleh universiti tsk tsk.



pasal sekarang nih kan sume orang pun nak gebang in a relationship lah.sume pun nak engange with lah sume orang pun nak married with lahh..kau ingat aku takde perasaan nak berbahagia cenggitu?finee..nak jugakk gtaw, i pun dah ade pakwe...kami dah bsame sejak march yang lalu okey?*muke syahdu* sile tekan button like jika anda merasakan saya ada ciri makwe penyayang.-_-"


nie lah pakwe kite..shhhhhh..=p




baru baru ni, kire cam sehari selepas aku berhenti keje, aku ke putrajaya, menyetelkan hal2 kerajaan yang sangat membingungkan,.cehh.,kemaen kau.padahal cakap je lah nak hantar borang JPA.nak pos tapi dah tak sempat sebab tu last date boleh hantar kahkahkah.alang2 ke putrajaya, aku mengambil inisiatif untuk bertemu si jantung hati incik pakwe kesayangan setelah rindu menggebu gebu di hati.yuckksss.geli nye kate2 si kambing nih..



 MARILAH MEMPERKENALKAN SECARA TERANG LAGI BERSULUHNYA
------>mereka yang menanti sile putus harap, saya hanye akan setia kepada beliau ini sorang sahaje.kahkahkah.KIMI KIMON!<3.


potret bahagie bersama hendaklah diserikan bersama
incik jururawat di pipi yang juga mahu interprem walau sudah disirami cahaye berganda2
tsk tsk.


  
     ++sile abaikan wajah2 bahagia di atas jika anda kurang gemar:D++



ade lah jugak dapat tidor barang sehari di umah beliau.mak beliau pun cam restu je kedatangan aku kat umah beliau.siap masak bersama di dapur dan melayan seperti bakal menantu yang pasti disayangi je.hebat tak hebat hubungan kami direstui?aku pun sempat lah jugak merasai air tangan incik pakwe yang kunun2 hebat di dapur.TAPI?okey memang HEBAT!*tepukan gemuruh berkumandang*
.takley nak cakap lebih japgi ada yang majuk sape nak pujuk oiii.ampun incik pakwe ampunnnn.>,<


incik pakwe dengan sayang.


kat rumah incik pakwe ade anak buah beliau yang sangat shumeeell taw..name diberi irfan..comel sgt!rase cam nak gheget2 je budak kecik tersebut!dahlah asek ajak aku berlari sane sini..terasa turun seratus tigeploh kg lemon je berat masa hari kelarian tersebut.haha.irfan sangat pandai buat lawak.dah bape kali di ajar panggil aku, kakak, kakak...aleh2 dengan cool nyer beliau memilih untuk memanggil aku abang!waaa.adekah wajah aku nampak macho gagah perkasa ?ni yang rasa nak lari2  pergi
 buat pembedahan plastik nih tsk tsk..
fine, die panggil aku abang, aku panggil die sayang.romantik gitewww..
mungkin boleh jadik anak ikan seterusnya?*muke blushing mintak disekeh*.:P



hye, saya irfan.pakaian fevret saya ialah pampers.

hye lagi, saye irfan, pelapis model playboy masa depan.
angelina jolie sile gusarkan kedudukan anda.

saya rasa saya comel lah, sile setuju atau saye terjun.

terima kasih incik pakwe.raya nih jemputlah datang ke rumah i pulak...mak mentua u menanti untuk berkenalan.kahkahkah.


i love her sooo much, thanx 4 being wif me whenever needed.
u, even dah ber clinical year next sem, sile jgn abaikan i okey?=')



p/s: ada orang tuh jadik mia raksasa aritu...naseb irfan tak sakit jantung.bhahaha. awak comel lah!:D.

kepada semua yang mengenali, sile doakan kebahagiaan kami berkekalan abadi.jangan jeles2 okey?pesanan khas haruslah ditujukan kepada emymox n k.afy.hik3.eca jugak.thanx 4 d koktel resepi! 


yang iklas, awek kimi kimon.
.












7 comments:

cT_nuRizZaTi said...

waahhhh!!!kome berdua ngedate lorrr~~btw....sy nk irfan je boleh akak..???salah2...abang laaa~hahahah

si pakwe said...

sayang..tanx sbb memahami..i appreciateit a lot..taw? syg kamu..

aishah rahman said...

haha..cik diet wat koktel tawo..mmg penawa la die ni..

farah hafizah said...

engaged lah..aku baca macam ngange ngange je.haha~sile perbetulin tulisin awakin.

Afyfa said...

em..(tak mampu bersuara) =p

Seyes jeles gile!!!!
Nak join gak..
(nanges kuat2)

zUlaikha rAzak said...

k.zati:bhahaha..mane buleyyy!!!!!irfan nak abg die nih sorg je..sile carik anak ikan laen..:P

zUlaikha rAzak said...

incik pakwe:..sokeyy dear..ape gune jadik makwe kalo x paham:)