Wednesday, June 15, 2011

kebahagiaan memancar apa maknanya?^_^

YEAYY!
selepas penantian yang begitu memamah usia
dan meragut kebahagiaan
finally aku berjaya dapat keje yeayy.errr.eksaited kemaen.
dah kau kenapa?takyah nak buat muka menguap bersungguh tunggu aku keluar post cakap aku dah resign keja lagi.
mak tahu mak ngox tade ketabahan dalam bekerja sobss.


ilusi  optik kebahagiaan memancar perlu jugak dicerminkan dengan gambar.


tapi macam tak best je.bila kena kelentong bos besar kata saya budak tak sambung belajar tinggi,
ada spm je.dahtu keje tadika berhenti pasal kena pindah umah sobsss.
dia awal2 lagi dah muka firm gila kata takmo budak cuti sem wuwuwu
apa dosa mak, mak nak kije je.tipu sunat aci kan?=')



tobat aku tak pandai tipu ok
bila dah kena tipu sunat camnie.tiba2 feel ahhh sunat lah saya kali yang kedua saya sanggup.errkkk-_-''
tak boleh blah bile fuehh peluh memercik ke serata dunia yang fana 
bila kena test speaking and baca promotion paper yang english.
bila mengedix kat kelas tak henggat meluncur dengan pantas je speaking
* bajet bajet muntah lah anda secara berjemaah*


meet her, leiza maisarah.dah takyah nak gatal.beliau dah ada pakwe.





amek kau, sekali tadi suara haruslah getaran jiwa
 juga terasa macam amek muet yang oral speaking lagi sekali.=')
alhamdulillah, aku and kawan baek aku, leiza maisarah dapat keje pun sal boss besar impressed kitorg ley speaking tadelah mantap.orang kampung mak cakap ok lah.not bad.boley geng ngan usop wilcha.tak sia sia mak ponteng kelas Bi dulu.inilah pentingye english edukesyen.:")




so, esok nak start keje dah.ouh, lupa kita dapat keja kat pharmachy.
kan best kalau ada pharmacist yang muka cam seth tan
 tak pun cam hero boys over flower barulah semangat. 
orang suruh masuk pukul 9 
aku lepas suboh dah lari lari sampai..ekekekeke
 *muka gatal haruslah ditempeleng*



kenapa awak comel?boleh jadi imam tak?kalau tak dah lama seret g lombok.;')


p/s: boss besar cakap dah takleh pakai shawl biji2 tasbih, pesen2.wuwuwu.haruslah belajar memakai tudung bawal secara belit semacam di matrik balik.tercekik ubat dah sedia ada.T-T


dah camne nak cari alasan nak benti nanti.sapa ada idea?T-T. balasan kepada penipu.haruslah sume standing ovation sekarang.LOL






perlu eh setiap kali entry nak tempek jugak muka gedabak awak ika?
-_-"



9 comments:

Sarah Khan said...

Hahaha ;)

Alhamdulillah beb!

afiq zulhilmi said...

tahniah n keja elok2 tau

Abu Bakar Bin Hamdan said...

shoutout dah hilang?

zUlaikha rAzak said...

leiza:haha..alhamdulillah:)

zUlaikha rAzak said...

abe:hehe.insyaAllah, jgnlah diri sendiri gedik wat hal lagi.haha

zUlaikha rAzak said...

abu:ade lah abu...nampak x gamba ak yg pink kat tepi belog ny.*shout here*???ha.tekan sane.ak wat IT sket.hidden shoutbox:)

[i.dont.know.who.i.am] said...

wah..x sbr2 nak naik sem, cik ika yg kaya nk blanja sy..yay2...

owh..awak la sindiket yg culik lelaki2 malaysia yg hensem ke lombok ek...???

tambah lg gadis lombik kampus kota..hak2.....

[i.dont.know.who.i.am] said...

*lombok...
[correction..hik2]

zUlaikha rAzak said...

hahaha..shimon!!!!maneda...i lah sindiket pembawak laki ensem KOREA ke lombok ok.kekekeke


nak kena seludup jgk ke????:P