Thursday, June 9, 2011

apa kaitan hp dan peribadi anda?:)



berat bahu memikul
berat lagi mata yang memandang.


thumbs up!sekarang takde lagi keraguan kenapa bahasa melayu awak B3 SPM dulu ika.peribahasa juge tunggang langgang.haruslah mengucapkan selamat tinggal pada A.tsk tsk.eh, kenapa perlu sandarkan kepada kenangan nieh?cukup cukup.kau hanya memalukan orang gombak..-_-"


rindu kepada kamu seorang,
masalah btimpa hati berperang.


ewahh3, pantun pun ade ciri ciri taman je.ape kes?kahkahkah.masalah masalah. dulu sorang.sekarang sorang lagi.sudah sudah lah tu.aku dah tak larat duk melayan perangai hangpa.kalau dulu aku madukan kau, boleh jugak lah kan nak emo, sekarang dah aku setia kat hang sorang je. pun nak wat masalah.apa kes sayang?ops.fine.buat masalah.TAKNAK SAYANG KAU DAH!.


tak payah nak buat cerita hot.its all about hp je ok.kalau dulu yang satu dah rosak.salah siapa jugak, hari hari kena free kick sampai jatuh terlentang kat bawah katil setiap pagi hp mana yang tahan sobss sobss.*tangan ke dada mata keatas*

almarhum hp maxis.beliau adalah mangsa kekejaman selepas sering berdering riang setiap pagi
maafkan beta.T-T

the only hp pun nak wat hal jugak.tahu lah kite dah kapel lame.dari aku habis spm.kau dah taknak ngan aku ke hp?takmo lah buat hal camnie.nakmo nakmo.pah ceroh hang gapo? *selalu hang kenape?*.tibe2 rasa brutal bile cakap even sepotong ayat ganu.kah kahkah.gilo!

bakal mangsa kedua.bertaubatlah ika.T-T

jadi sebelum kau jadi almarhum baik aku abadikan gamba kite together gede.at least kalau kau dah kiokk nanti boleh lah aku mengusap gamba kenangan kita seolah kau masih di sisi kuh.tsk.=')


ok saya paham anda memerlukan baldi.sobss.bagilah kite SS sesaat dua sebagai model hijau alam sekitarku..:")


hp aku hp biasa je.xde makna gune hp up.kalau beliau tak rosak alamat  sampai kesudah lah aku tak tukar. sayang kot, first duit gaji beli sendiri ni.sentimental value beb.aku tak kesah pun orang cakap ketinggalan.:)


orang cakap hp melambangkan peribadi kita jugak tau, contoh kalau kau kuat main game.dalam hp kau mesti banyak game.eh.tu cam baby pun tahu je.nah pipi saya,lempang lah saya secara berjemaah.='), contoh kali nie lebih realistik, ok cam aku, peribadi= simple.OK SILA JANGAN PERTIKAIKAN,jadi asal boleh main sms, gayut, tahan lasak dari sepakan and lempangan setiap pagi.itu dah cukup.hp up mungkin melambangkan peribadi yang lebih complicated.(sumber: ikatipukorang.et.al)


perggh rasa puas menempekkan muka segedabak and pukal camnie.bahaha


motif post: sayangilah hp kau.sebab hp sekarang cam nyawa kedua.penting nockkss, tak kesah lah mahal ke murah janji boleh guna.


p/s:hp baru nak yang kamera secerah dslr, takmo touch2, kuman.biar kalau nak mesej orang pun, dia yang taip sendiri ikut signal dalam otak.ada ke hp camtu?ok.sila masukkan dalam senarai hantaran.(-_-")




eh lupa, ayah tercinta.HEPI BUFDEI!semoga umi membelanja kita sekeluarga dan boleh makan sehingga perut bulat esok.aminn,,YEAYY:P


14 comments:

Afyfa said...

Knapakah rasa macam hot sgt hp tu.. Nak sain.. Nak sain... heheh

aishah rahman said...

nk promote hp gak la cm ni..ngan bju krung muslimah sjti..heee... btw, cian hai hp yg jd mgse kekejaman kak ika razak..heee...

1 lg..asal org gado jek mst jdkn hp sbgai mgse??cm mti kn fon.. or cmpak kat dinding..or wat kuak lentang dlm air..heee...dasat..

nasty girl said...

syg...smpy ati..jelez gile...u berfoto gedix sowg2...nak jgk..nk jgk...xde pon pic i lam hp u tuh..cane gf i nih..sobssss

[i.dont.know.who.i.am] said...

alamk..sama la hp tu..nk kwan dgn hp tu bole? tu la ganaz ag..pakai jam loceng yg bnyi cm loceng kbakaran tu la...confirm selamt..huhu

farah hafizah said...

kemsalam kat ayah kau.happy bday jugak.

zUlaikha rAzak said...

k.afy:haha..hp boley sain jugak ke?
-_-"

zUlaikha rAzak said...

eca:hahaha..xbley blah kan..nampak sgt balek kenduru x mnyempat tros tgedik2 amek gmba.muahaha.

eh bese lah 2.penderaan hp bkadar tros kpada kesakitan hati okey.eh cam salu pektis je?:P

zUlaikha rAzak said...

kimonbftchenta: alolo..dah u takmo balek2 dari ganu lagi..tau x btape sepinye i bphotogedix sensorg.t pomis kite wat sesame k..luv u.:)

zUlaikha rAzak said...

shimon:eh.sebuk je same2 taw.*jeling*haha:P..eleh shimon nnt skali ngn siren kebakaran 2 pun jadi mgse kekejaman.camne?

:P

zUlaikha rAzak said...

paah:haipppp..thnx wish.*bagi pihak en.razak*.:)

cT_nuRizZaTi said...

hahaha~~kalo ko da jumpa hp yg bley baca signal otak tu sila order utk ak satu ekk..???hahaha~~ btw~hot la gak.............(tgn ke dada mata ke ats) no offense~juz joke~=P

zUlaikha rAzak said...

haha..sal 2 kite kna cakap masuk dalam list hantaran.haruslah pihak lelaki yg mgilai mencarinye.keh3.

sokey zatie.stakat ko.dah paham sgt dah pangai meroyan camne.eh.no offense ok?hee

Sarah Khan said...

weh,kita kerja rerajen pastu beli iphone 4 teros. hahahaha *harus lah angan2 lebih :P

zUlaikha rAzak said...

haha.weh.seblom pape 2 ingat dulu.keje pun tak dapat lagi.camne nak berangan lbey tinggi ny?T-T