Thursday, June 30, 2011

mak terharu nyah~=')


assalamualaikum(:

emynur shafekh nama diberi,
bff tersayang penceria diri. 

hari tu aku memang letih gila balik dari kerja.serabut, dengan masalah orang gila mengamuk lagi, masalah si kambing mesin cash buat hal lagi. rasa cam nak apply jadi peninju malaysia pun ada.=")




bukak2 sekali bff aku si emy post satu gambar aku yang dia edit.cukup buat aku terharu.sebab aku rasa best lah!dia mampu buat aku senyum even benda kecik pun.:) more than words cant describe how much i love my bff! ehh..ape love2 nie mati saya dikejar ehem2..kah3...*gelak riang*




nyah...cantek x mak da mekap kan ko..??
harap ko suke nyah..pnt mak buat ni tau..

AMARAN: INI HANYA FOTOGRAFIK. REALITI MUNGKIN BERBEZA. HAHA


itu adalah petikan kata kata description yang emymox buat.rasa nak sekeh2 je sebab wajah natural mak ase dihentam ada misai lah, sementara wajah dimekap mak turut menjadi mangsa tang mata.kah3 TAPI.aww..nyah...walau mata mak nampak cam kucing, tapi mak tetap terharu.sobss..sobss.haha 






bersihnya muka aku, adakah ini gambaran masa hadapan?=')


yang ni emy edit lagi.dia letak blusher...wahh..adekah wajah aku kalau bermekap begini lebat akan jadi begini?emy mak tempah kau mekap mak untuk majlis kahwin mak nanti.tapi mata mak kau tacap lagi ye nyah...mak nak jadi human bukan miow mioww..hahahaha


daunnya..*asek guna pokok je tuka ke daun pulak*.:P*., aku terharu sobss..mox kau terbaek!thanx taw..terharu tak mak tulis khas untuk kau ni?:DDD




inilah bff yang mak canang2 kan tu.haa kau dy kreatif beb.semoga incik diberkati Allah,amin..=P






nak belajar guna photoshop jugaklah..sapa boleyy ajarkan saya??hek3~>_<



8 comments:

emynur said...

NYAH...
mak terharu nyah..!!!
berjujuran air mata mengenangkan post u ni..sgt tacink..
isk..isk..isk...

tak pernah mak rasekan sebegini terharu nye..
sgguh hebat hambatan kasih syg mu..
ouh...

mak sukee sgt nyah~
terime kasih byk2 mak ucapkan...
isk..isk..*sambung lagi*

pRiNcEsS DiAnA said...

hahahah.....ape lg..jadi kan profle picture ko kat fb kah kah kah

zUlaikha rAzak said...

bff mak:hahahahaha..baru kau tahu skrg penangan kasih syg mak camne?
skrg cepat ckp bsyukurnye ade bff cam mak ny!!!kah3..

dah lah nyah..mak pun terharu u kau sggup amek mak jadu model nak edit,..sem depan kite g photoshoot mane2 ye.mak rela..kah3..

kau suke buat mak senyum time mak tak rase nak syum.thanx bff..:))

zUlaikha rAzak said...

k.long:hahaha..nnt nmpk fake sgt je? ak rela nmpk bese2 je..itulah realiti..wajah x cun.:)

[i.dont.know.who.i.am] said...

nak sain..nak sain.........

zUlaikha rAzak said...

sini...sini..nak sain kat mane?bisa diatur sihh..:DD

aishah rahman said...

tacink lebih sobss sobss sobb....sumpah kita tak mara...tak mara..

zUlaikha rAzak said...

HAHAHAHA..sape marah kena jual..:P